x x x

Moderne zwarte keuken met kleurdetail

Op zoek naar een moderne, zwarte keuken voor in jouw appartement? En wil je daarbovenop ook nog een uniek kleurdetail in huis brengen?

Ontdek deze twee kleurrijke realisaties waar we heel, héél trots op zijn…

Een eyecatcher van formaat in oranje

Wie zegt dat zwart en oranje enkel een kleurcombinatie voor tijdens Halloween is, die heeft het grondig mis! En dat bewijzen we maar al te graag met dit smaakvolle project. 

We kozen voor een matzwarte keuken met een doorlopend stenen werkblad, dat tevens dienst kan doen als ontbijttoog.

En om net dat extra beetje schwung te geven aan het geheel, kozen we warm oranje voor de tussenliggende muren. Een vrolijk kleuraccent dat we versterkten door er twee hoge stoelen in dezelfde oranjetint bij te plaatsen…

Dscn5581

Breng de natuur in huis met hout en groen

Ben jij een grote fan van zwarte keukens, maar ben je ook een échte natuurliefhebber? Geen énkel probleem!

Met dit project zorgden we tenslotte voor een succesvolle combinatie van beide. We plaatsten een strakke, matzwarte keuken die voorzien is van alle comfort — en voegden er vervolgens warme, natuurlijke elementen aan toe.

Zo kozen we bijvoorbeeld voor een natuurlijk houten werkblad dat doorloopt doorheen de volledige keuken — en waaraan je s morgens gezellig kan ontbijten. 

En dan werkten we het geheel af met een vrolijk frisgroen op de muren, aangevuld met twee ontbijtkrukken in dezelfde kleur. Zwart, strak, natuurlijk én fris allemaal in dezelfde keuken? Ja, zenne. Dit is het bewijs!

Dscn5588

Jouw eigen #droomkeuken?

Contacteer ons