x x x

Onze keukens, jouw droomkeuken

Vasco is een Vlaams familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar keukens op maat maakt.

Je krijgt advies voor jouw droomkeuken rekening houdend met jouw budget. Jouw droomkeuken, de keuken waarin jij straks kookt, morst, eet, geniet en leeft, creëren en behandelen we met zorg. Daarom werken we voor onze keukentoestellen en ‑afwerkingen samen met onze vaste kwalitatieve partners.

In ons eigen atelier en lakkerij met kwaliteitsvol materiaal en moderne machines. Als wij vertrekken, is jouw exclusieve, luxueuze, compacte en/​of complete keuken gebruiksklaar om van te genieten.
Vasco keukens open leefkeuken ingebouwde kast

Kwalitatieve toestellen

We bouwen je droomkeuken met veel liefde en passie voor het vak. Om jou de beste kwaliteit te garanderen, werken we samen met een vast team Belgische, lokale en internationale partners. Ze ontwikkelen de meest kwalitatieve keukentoestellen en ‑afwerkingen.

Ontdek al onze partners

Persoonlijke touch met materialen

Wanneer je een nieuwe keuken kiest, neem je heel wat beslissingen. De keuze voor de materialen van je nieuwe keukenkasten en werkblad zijn daarbij essentieel. Om je daarbij te helpen, geven we je meer informatie over alle verschillende opties.

Leer meer over onze materialen

Werkblad balsabeton TZW

Van droom naar keuken

Wij maken jouw keukendromen waar. Dat doen we met een team van (h)echte keukenexperts: we meten op, ontwerpen, maken je keuken op maat, plaatsen bij je thuis en werken af. Je nieuwe droomkeuken van A tot Z, daar gaan we voor.

Icon meten

Opmeten

Icon ontwerp

Ontwerpen

Icon zagen

Zagen

Icon lakken

Lakken

Icon plaatsen

Plaatsen

Icon afwerking

Afwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Neem contact op