Vasco logo

5 tips voor de renovatie van jouw keuken

Jouw keuken vormt het hart van jouw woning. Het is het levende centrum van je (gezins)leven, waar jong én oud graag in vertoeft. Daarom is het belangrijk dat je keuken fris en up-to-date blijft. Want geef toe… niemand wordt blij van een verouderde keuken waarvan de helft niet meer optimaal werkt, nietwaar? Daarom is het belangrijk om je keuken op tijd en stond te trakteren op een opfrisbeurt. Ben jij een keukenrenovatie aan het overwegen? Dan geven wij je met veel liefde enkele tips mee. Hier gaan we!

#1 Denk na over nieuwe deuren en/of grepen

Heb je geen zin in al dat intensief kap- en breekwerk? Dan is het een goed idee om na te denken over een mini-renovatie van je bestaande kastdeuren en/of -grepen. Op deze manier hoef je niet je volledige interieur uit te breken, maar krijgt je keuken wel een frisse look. Een landelijke keuken omtoveren tot een modern exemplaar? Het is een optie, mits je de juiste deuren en/of grepen installeert!

#2 Of misschien een nieuw werkblad?

Wanneer je regelmatig in de keuken staat, dan krijgt je werkblad het zwaar te verduren. Geen wonder, dus, dat dit het vaakst aan vervanging toe is. Geen probleem, als je het aan ons vraagt! Een nieuw werkblad zorgt tenslotte voor een transformatie van de gehele ruimte. Denk goed na over de voor- en nadelen van de verschillende beschikbare materialen vooraleer je een keuze maakt - én over wat voor effect dat nieuwe werkblad zal hebben op de algemene look van de keuken. Maareuh… gelukkig kunnen wij je hiermee helpen. Oef!

#3 Ga op zoek naar energievriendelijke keukentoestellen

De gemiddelde keukenapparatuur heeft een levensduur van tien tot vijftien jaar. De kans is dus heel groot dat je ook eens moet kijken naar koelkast, dampkap, vaatwasser, oven, microgolf en/of diepvries. Werken deze nog optimaal? En, belangrijker, werken ze op een energievriendelijke manier? Versleten keukenapparatuur is tenslotte een échte energievreter, wat je maandelijks zal voelen aan die energiefactuur. Kom daarom zeker eens langs bij Vasco Keukens & Interieur, zodat wij je kunnen voorstellen aan onze energievriendelijke toestellen.

#4 Een nieuw keukeninterieur doet wonderen

Is je keuken op zich niet echt versleten, maar kan het interieur wel wat moderner? Denk dan ook eens na over de eenvoudige manieren om je keuken te ‘renoveren’. Een hippe designstoel, een knappe vaas of een splinternieuwe eettafel kunnen hier al wonderen bij doen! Gelukkig kan je ook hiervoor bij Vasco terecht: we heten tenslotte niet zomaar Vasco Keuken EN Interieur!

#5 Of misschien heb je gewoon wat meer ruimte nodig?

Is je keuken helemaal nog niet versleten, maar snak je gewoon naar meer plaats om in te kunnen werken én vertoeven? Snappen we. Gelukkig hoeft dit niet meteen te betekenen dat je volledige keuken uitgebroken moet worden. Er zijn tenslotte heel wat andere opties om meer ruimte te creëren in een bestaande keuken. Denk bijvoorbeeld aan extra (ingebouwde) kasten of losse modules in hetzelfde materiaal als je keuken. Opties genoeg, om meer ruimte in je keuken te toveren!

Je keuken laten renoveren door Vasco Keukens & Interieur? Dat kan!

We helpen je graag verder

Created By Marbles - Privacy beleid - Cookie beleid