Vasco logo

Design keuken met nano-technologie

Design keukens geven een moderne, uitdagende uitstraling aan je woning. De gebruikte materialen voor de afwerking zijn vaak hoogwaardiger, en daarom ook iets duurder. Het resultaat is een uniek keukenconcept.

Design-keuken-04
Design-keuken-01

Werkblad met nano-technologie

Deze keuken is zo'n uniek concept. Het werkblad, de kasten en fronten van zijn vervaardigd uit contrasterend wit en zwart kunststof met nano-technologie. Concreet betekent dit dat je fijne krassen en strepen kan wegstrijken met een strijkijzer. Handig, toch? Vuile vingerafdrukken zal je ook niet vinden in deze keuken, want de toplaag van dit werkblad werd voorzien van een anti-fingerprint laag.

Kras- en vuurbestendig

Het keramisch barblad van Neolith kan bovendien tegen een stootje. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over krassen of het neerzetten van hete kookpotten. Onder het barblad zitten ‘verborgen’ kastjes voor extra opbergruimte.

design-keuken-13
design keuken-08

Push to open

Design is vaak greeploos. Ook hier zorgt dat voor een strakke look. Zo werd de koelkast mooi ingewerkt. De koelkast werd bovendien ook voorzien van Servo-Drive Flex: met een klein duwtje gaat de deur automatisch open. Handig wanneer je je handen vol hebt met andere dingen! De toestellen van Neff maken deze keuken compleet.

Technische informatie

  • Materiaal: Kunststof met nano-technologie
  • Kleur: White Velvet & Black Velvet
  • Barblad: Neolith
  • Materiaal barblad: keramisch
  • Kleur barblad: Iron Grey 60mm
  • Toestellen: Neff
Design-keuken-05
Design-keuken-03
design keuken-12
Design-keuken-06
design keuken-07
design keuken-09
design keuken-12
Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn

Wil jij ook een design keuken?

Neem contact op

Created By Marbles