Vasco logo

Keukens op maat van jouw wensen

De keuken is een ruimte waarin je elke dag vertoeft. Het is een verlengstuk van de woonkamer geworden waarin we vrienden en familie ontvangen en waar we tot rust kunnen komen. Onze keuken moet daarom in harmonie zijn met onze interieur- en levensstijl. Een keuken op maat kan dan de perfecte oplossing zijn.

Waarom een maatwerk keuken een goed idee is

Je ruimte wordt optimaal benut

Je keuken wordt nauwkeurig opgemeten en er worden belangrijke knopen doorgehakt over de indeling ervan. Dankzij deze nauwkeurige opmeting gaat er geen millimeter van je kostbare ruimte verloren.

Jouw persoonlijke woonstijl

Daarnaast kan dankzij professioneel maatwerk jouw persoonlijke woonstijl doorgetrokken worden naar de rest van je woning. Zo vormt het één mooi geheel.

Maatwerk keukens: eindeloos veel mogelijkheden

Laat je creativiteit de vrije loop, want de mogelijkheden van maatwerk keukens zijn eindeloos. Je hebt complete vrijheid wat betreft uitzicht, opbouw, kleuren en materialen. Focus je dus niet op beperkingen, maar op mogelijkheden. Wil je een onzichtbare deur die ingewerkt zit in de kastenwand? Kasten die afwijken van de standaarddiepte? Of kasten die doorlopen tot het plafond? Alles kan.

Zijn er nadelen aan een maatwerk keuken?

Bij een maatwerk keuken komt heel wat kijken. Door de waaier aan mogelijkheden, moet er voldoende tijd genomen worden voor overleg. Het proces duurt daarom ook iets langer.

Waarom een maatwerk keuken van Vasco altijd een goed idee is

Bij Vasco maken we keukenontwerpen volledig op maat van jouw woning en stijl. Wist je dat we dit volledig in eigen beheer doen? In onze maatwerkafdeling en lakkerij creëren we met de grootste zorg jouw keuken. Daarbij maken we gebruik van moderne professionele machines en duurzame lak van topkwaliteit. Jij kiest de materialen en kleuren. We zorgen ervoor dat jouw keuken uniek is en dat de beschikbare ruimte efficiënt gebruikt wordt, hoe moeilijk het soms ook lijkt. Benieuwd hoe een keukenontwerp tot stand komt? Je ontdekt het in deze blog over onze keukenontwerpen.

Overtuigd van de voordelen van maatwerk keukens?

Kom eens langs

Created By Marbles