Vasco logo

Opbergruimte tekort in de keuken?

Kleine en grote keukens hebben vaak een gemeenschappelijk probleem: niet benutte of te weinig opbergruimte. Als je weet dat een gemiddeld gezin ongeveer 14 winkelkarren moet opbergen, zal het je niet verbazen dat dit vaak voorkomt. Gelukkig bestaan er oplossingen om de beschikbare ruimte beter te benutten.

De ideale oplossing

De oplossing voor al je opbergproblemen in de keuken is Orgalux, praktische lade-indelingen die ervoor zorgen dat je meer opbergruimte creëert en verloren ruimte toch gebruikt.

De besteklade op orde

Door je lade of kast in te richten met behulp van de verschillende bestekschaaltjes en lade-indelingen creëer je de ideale indeling in functie van jouw gewoonten. Een nette lade is niet alleen een plezier voor de kok, maar ook voor iedereen die de tafel dekt of de afwasmachine uitlaadt. Bovendien hoeft een nette indeling er helemaal niet saai of lelijk uit te zien. Orgalux biedt oplossingen in verschillende afwerkingen met Blum-lades die in iedere keuken passen!

De ruimte in de voorraadkast maximaliseren

In je voorraadkast is het vaak een uitdaging om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. De boodschappen die vaak verschillen van vorm, flessen die niet blijven staan of producten die niet bij elkaar horen.

Orgalux laat je toe om in je kast verschillende compartimenten te maken. Zo onderverdeel je een hoge lade in meerdere delen voor flessen, hoge bewaardozen of omvangrijk kookgerei zodat je de hele kast optimaal benut.

Alle borden netjes gesorteerd

Heb jij je borden in de hoogste kast staan terwijl je ze eenvoudig kon neerzetten? Dat zien we wel vaker, omdat het stapelen van borden en glazen niet altijd even simpel is in een lade. Toch is ook hier een oplossing voor: bordenhouders! Het ideale hulpmiddel om al je borden netjes te sorteren. Nog een aantal voordelen:

  • Verstelbaar zodat bijna alle borden passen
  • Borden veilig opgeborgen
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Overal te gebruiken

Wil je je keuken voorzien van een upgrade of direct een goede start nemen met je nieuwe keuken?   

Maak een afspraak!

Created By Marbles - Privacy beleid - Cookie beleid