Vasco logo

Keuken is een fris wit geheel

Uit tevredenheid en omdat ik de keuken kreeg die ik echt wilde, doe ik mee aan deze wedstrijd en deel mijn ervaringen graag mee. 

De verkoop gebeurde in de toonzaal van Wilrijk. Na een hartelijk ontvangst ontdekte ik de aangename, frisse toonzaal waar alle stijlen aan bod komen. Automatisch werd mijn aandacht getrokken naar de strakke witte greeploze design keuken, ...mijn droomkeuken! 

Ik zag dat de keukens kwaliteit uitstralen met oog voor detail en maakte dus een eerste afspraak. Mijn budget en voorkeur voor materialen, indeling en apparatuur werden geduldig besproken. De verkoper luisterde naar mijn wensen en gaf me uitleg en goede raad! Na een paar afspraken en aanpassingen werd de uiteindelijke perspectieftekening door mij goedgekeurd en tekende ik opgelucht en met een gerust gevoel de offerte. 

De uitvoering van de keuken die ik echt wou, werd opgestart. De opmeting van mijn keuken thuis, met de afgifte van een duidelijk technisch plan dat correct nagevolgd moest worden tegen de dag van de plaatsing. De levering en plaatsing gebeurde op de afgesproken dagen en er werd hard gewerkt! Ondertussen werd er al 90% van de rekening vereffend en de bedragen en het tijdstip van de te betalen voorschotten werden duidelijk afgesproken. Na 2 1/2 dagen was mijn droomkeuken een feit!

Ze was mooi en strak, een fris wit geheel door het composieten werkblad en de prima afgewerkte witte poederlak kasten, deurtjes en schuiven, die door de plaatsers "perfect" in lijn geplaatst werden, wat ik erg belangrijk vond! De kleine ruimte werd maximaal benut door de hoge kasten. Degelijke AEG toestellen en een prachtige dampkap van Novy maken het af. Het zicht vanuit de living in de keuken is om fier op te zijn! 

Bij het gebruik van de keuken ontdekte ik hinder bij het openen van het raam. In overleg met het nazorg-team werd dit probleem hersteld tot ieders tevredenheid. De keuken werd nog eens helemaal geïnspecteerd en tekorten aangepast voor de laatste rekening vereffend werd. De garantiekaart geeft me een totale garantie voor de volgende 12 maanden wat toch een geruststelling is.

Graag had ik de mensen achter de schermen bedankt - het atelier, de lakkerij, het vervoer, ... - voor de eerlijke en vertrouwelijke samenwerking, een positieve ervaring. Proficiat met 40 jaar VASCO!

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn

Created By Marbles - Privacy beleid - Cookie beleid