Vasco logo

Moderne en strakke keuken

Beste,

Wij willen graag onze ervaring delen met anderen over de realisatie van onze nieuwe keuken bij VASCO.

Vanaf het eerste contact met keukenadviseur Xander hadden wij onmiddellijk een goed gevoel : hij kon zich meteen inleven in onze wensen, bracht direct goede ideeën aan en zorgde enkele uren later reeds voor een eerste ontwerp. Dit was het begin van een vruchtbare samenwerking die uiteindelijk resulteerde in een prachtige realisatie.

De opdracht was nochtans niet evident : een bestaande keuken in een eerder beperkte ruimte zo goed mogelijk vervangen door een volledig nieuwe, moderne en strakke keuken. Technisch hadden we ook enkele moeilijke wensen : nl. een bergruimte die in onze keuken uitkomt verbergen in een rij kolomkasten en een schuifdeur toevoegen die eveneens in de kolomkasten zou verdwijnen. Om deze problemen op te lossen heeft Xander beroep gedaan op technisch adviseur Philippe, een man met tonnen ervaring.

Na enkele besprekingen en bezoeken ter plaatse werd uiteindelijk het definitieve ontwerp goedgekeurd en tien weken later, volgens afspraak, stipt uitgevoerd. Ook de plaatsing werd met de meeste zorg gedaan door Danny en Tom, allebei uiterst secuur en meesters in hun vak.

Al deze mensen hebben samen met ons onze droomkeuken gerealiseerd, waarvan we elke dag opnieuw genieten. Geen enkele andere keukenbouwer dan VASCO had dit zo kunnen uitwerken. 

Aan het ganse VASCO team : hartelijk dank!

Met vriendelijke groeten,

Eric en Gerda

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn

Created By Marbles - Privacy beleid - Cookie beleid