Vasco logo

Praktische keuken om in te koken

Hier zijn dan eindelijk de foto's van de keuken. Al had ik ze niet echt hoeven sturen: het is precies zoals je getekend had! We zijn super blij met de keuken. Hij is mooi, zeer praktisch om in te koken, op te ruimen en om schoon te maken. Er passen toch 4 krukken onder het tafelblad. We eten nu dus nooit meer aan onze mooie eettafel omdat we het in de keuken veel praktischer en gezelliger vinden. We gebruiken het zelfs als bureau.

De koffiemachine is een hit bij ons allemaal: koffie, cappuccino, thee, warme melk. Zelfs familie en vrienden kennen de weg al naar het koffiemachine.

De stoomoven en combi oven maken dat we het kookvuur vrijwel niet gebruiken. 's Morgens zet ik alles klaar en programmeer ik de ovens zodat 's avonds het eten (bijna) klaar is als we thuis komen. Het vuilbaksysteem is ook fantastisch, het was de extra ritjes tot jullie showroom zeker waard.

Zoals je ziet hebben we een whiteboard/mageneetboard in hetzelfde rood gevonden waardoor de keuken nog meer het centrum van het huis is geworden. Nog eens bedankt voor je advies!

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn

Created By Marbles - Privacy beleid - Cookie beleid