Vasco logo

Over Ons

De Vasco-familie

Vasco Keukens & Interieur is een Vlaams familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar keukens op maat maakt.

De naam Vasco Keukens & Interieur dekt absoluut de lading: keukens van ultramodern tot authentiek landelijk plus volledige interieurs op maat: meubelen, dressings en kasten op maat voor je woon & leefruimte, badkamer, bureel, hal, …

Daarnaast vind je ook meer dan 200 keukenstoelen of barkrukken, en buitenkeukens bij Vasco.

Eigen atelier en lakkerij

In onze lakkerij spuiten we jouw keuken en meubels met kwaliteitslak zoals poederlak, satijnlak, hoogglanslak of structuurlak. Zonder krasjes of foutjes, slijtvast en in de perfecte kleur. Mogelijk in alle maten en vormen. Het eindresultaat is een creatieve en moderne afwerking van je totaalinterieur.  

Dankzij onze unieke en vernieuwende technieken werken we je keuken en interieur voortaan nog beter en duurzamer af. Onze hoogwaardige lakken zijn niet alleen krasvaster en beter bestand tegen chemische producten, ze zijn ook beter voor het milieu én perfect betaalbaar. Nog een voordeel is dat je er nauwelijks onderhoud aan hebt (en dus meer plezier!).

De aanpak van Vasco

Keukens op maat
Keukens op maat

1. Luisteren

Samen met jou zoeken onze ontwerpers naar de juiste elementen en de perfecte verhoudingen. Je krijgt daarbij esthetisch en praktisch advies voor jouw keuken of interieur, rekening houdend met jouw budget.

2. Creëren

Van ontwerp tot productie en van transport tot plaatsing zijn je keuken en interieur in bekwame handen. Onze ervaren vakmensen maken alles op maat in ons eigen atelier en lakkerij. Zij creëren en behandelen jouw droomkeuken en droominterieur met zorg, én met kwaliteitsvol materiaal en moderne machines. 

3. Realiseren

Eenmaal gecreëerd, plaatsen we foutloos je keuken of interieur op maat. In de keuken installeren we meteen de aansluitingen voor water, gas en elektriciteit. Wanneer wij vertrekken, is jouw keuken of meubilair afgewerkt tot in het kleinste detail en gegarandeerd gebruiksklaar zodat je er direct van kunt genieten.

4. Absoluut maatwerk

De realisatie van absoluut maatwerk vereist een grondige opmeting. Daarom toetsen we het initiële ontwerp aan de realiteit om eventuele afwijkingen op te vangen. Na de grondige voorbereiding van de beheerder van jouw dossier vervaardigen gespecialiseerde vakmensen jouw keuken of meubelstuk met de meest geavanceerde computergestuurde machines in ons eigen atelier.

De eigen lakkerij werkt met het allernieuwste (droog)lakprocédé voor deurfronten, panelen en wanden, en biedt een waaier aan kleurnuances met een geraffineerde afwerking. Je hebt keuze uit tal van mogelijkheden: satijn, structuur, hoogglans, parelmoer, metallic... Ook de fineren verwerken we hier tot de gewenste kleurwaarde: gebeitst, geceruseerd, gekalkt, gelakt of vernist - geschuurd of uitgeborsteld... Steeds volledig naadloos met een hoge krasvastheid, vochtbestendig, lange duurzaamheid én perfect betaalbaar.

Geef je keuken een nieuwe look.

Maak een afspraak

Created By Marbles - Privacy beleid - Cookie beleid