x x x

Over ons

Vasco Keukens & Interieur is een Vlaams familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar keukens op maat maakt.

De Vasco-familie

De naam Vasco Keukens & Interieur dekt absoluut de lading. Want waarvoor je bij ons terecht kan?

Keukens, natuurlijk! Van ultramodern tot authentiek landelijk — en alles daartussen. Onze passie? Da’s keukens en alles wat ermee te maken heeft. Altijd op maat, altijd met liefde gemaakt.

En omdat wij een passie voor interieurdesign hebben, houden wij niet op bij keukens. Wij gaan tenslotte graag dat stapje verder, door volledige interieurs op maat te creëren. Denk aan meubelen, dressings en kasten op maat, maar ook voor badkamers, bureau’s en de rest van jouw thuis kan je bij ons terecht!

2018 Keukens Vasco Social Vasco Team

Eigen atelier en lakkerij

In onze lakkerij spuiten we jouw keuken en meubels met kwaliteitslak zoals poederlak, satijnlak, hoogglanslak of structuurlak. Zonder krasjes of foutjes, slijtvast en in de perfecte kleur. Mogelijk in alle maten en vormen. Het eindresultaat is een creatieve en moderne afwerking van je totaalinterieur. 

Dankzij onze unieke en vernieuwende technieken werken we je keuken en interieur voortaan nog beter en duurzamer af. Onze hoogwaardige lakken zijn niet alleen krasvaster en beter bestand tegen chemische producten, ze zijn ook beter voor het milieu én perfect betaalbaar. Nog een voordeel is dat je er nauwelijks onderhoud aan hebt (en dus meer plezier!).

Vasco Lakkerij

De aanpak van Vasco

Nadat je beslist hebt hoe jouw droomkeuken er moet uitzien kan het echte werk beginnen: jouw Vasco keuken wordt gebouwd. Heb je er al eens bij stilgestaan hoe dat traject precies verloopt? Hieronder geven we je een kijkje achter de schermen van ons atelier.

1. Luisteren

Samen met jou zoeken onze ontwerpers naar de juiste elementen en de perfecte verhoudingen. Je krijgt daarbij esthetisch en praktisch advies voor jouw keuken of interieur, rekening houdend met jouw budget.

Vasco Persoonlijke Aanpak

2. Creëren

Van ontwerp tot productie en van transport tot plaatsing zijn je keuken en interieur in bekwame handen. Onze ervaren vakmensen maken alles op maat in ons eigen atelier en lakkerij. Zij creëren en behandelen jouw droomkeuken en droominterieur met zorg, én met kwaliteitsvol materiaal en moderne machines. 

Vasco Plaatsing Op Maat

3. Absoluut maatwerk

De realisatie van absoluut maatwerk vereist een grondige opmeting. Daarom toetsen we het initiële ontwerp aan de realiteit om eventuele afwijkingen op te vangen. Na de grondige voorbereiding van de beheerder van jouw dossier vervaardigen gespecialiseerde vakmensen jouw keuken of meubelstuk met de meest geavanceerde computergestuurde machines in ons eigen atelier.

Vasco Creatie Meubel

4. Realiseren

Eenmaal gecreëerd, plaatsen we foutloos je keuken of interieur op maat. In de keuken installeren we meteen de aansluitingen voor water, gas en elektriciteit. Wanneer wij vertrekken, is jouw keuken of meubilair afgewerkt tot in het kleinste detail en gegarandeerd gebruiksklaar zodat je er direct van kunt genieten.

Jasper Leonard2Img 2293