x x x

Over ons

Vasco Keukens & Interieur is een Vlaams familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar keukens en interieurs op maat maakt.

Ontdek hier hoe we te werk gaan of spring gerust eens binnen in een van onze showrooms. Met plezier zetten we onze passie en expertise in om jou te helpen bij het vinden van jouw droomkeuken of ‑interieur. Geen vraag is te groot of te gek!

De Vasco-familie

De naam Vasco Keukens & Interieur dekt absoluut de lading. Want waarvoor je bij ons terecht kan?

Keukens, natuurlijk! Van ultramodern tot authentiek landelijk — en alles daartussen. Onze passie? Da’s keukens en alles wat ermee te maken heeft. Altijd op maat, altijd met liefde gemaakt.

Maar wij houden niet op bij keukens. Wij gaan tenslotte graag dat stapje verder, door volledige interieurs op maat te creëren. Want een keuken en interieur die naadloos op elkaar aansluiten, dat is magisch, toch? Denk aan meubelen, dressings en kasten op maat, maar ook voor badkamers, bureau’s en de rest van jouw thuis kan je bij ons terecht!

2018 Keukens Vasco Social Vasco Team

Eigen atelier en lakkerij

In onze lakkerij spuiten we jouw keuken en meubels met kwaliteitslak zoals poederlak, satijnlak, hoogglanslak of structuurlak. Zonder krasjes of foutjes, slijtvast en in de perfecte kleur. Mogelijk in alle maten en vormen. Het eindresultaat is een creatieve en moderne afwerking van je totaalinterieur. 

Dankzij onze unieke en vernieuwende technieken werken we je keuken en interieur voortaan nog beter en duurzamer af. Onze hoogwaardige lakken zijn niet alleen krasvaster en beter bestand tegen chemische producten, ze zijn ook beter voor het milieu én perfect betaalbaar. Nog een voordeel is dat je er nauwelijks onderhoud aan hebt (en dus meer plezier!).

Vasco Lakkerij

De aanpak van Vasco

Nadat je beslist hebt hoe jouw droomkeuken er moet uitzien kan het echte werk beginnen: jouw Vasco keuken wordt gebouwd. Heb je er al eens bij stilgestaan hoe dat traject precies verloopt? Hieronder geven we je een kijkje achter de schermen van ons atelier.
Icon ontwerp

Ontwerpen

Icon meten

Opmeten

Icon zagen

Zagen & frezen

Icon lakken

Kleuren & lakken

Icon afwerking

Afwerken

Icon plaatsen

Plaatsen

1. Het ontwerpen van je keuken

Aan de hand van jouw verhaal, plannen, ideeën en persoonlijke stijl, gaan onze experts aan de slag. Je krijgt daarbij esthetisch en praktisch advies voor jouw keuken of interieur.

Ze tekenen alles voor je uit en bezorgen je een 3D-tekening. Zo heb je al een idee hoe je nieuwe keuken er werkelijk uit zou zien bij je thuis. Bovendien overlopen we prijzen, maten, toestellen en materialen. Van de perfecte hoogte van je werkblad tot het aantal stopcontacten: wij denken aan alles.

Vasco keukens ontwerp keuken afspraak

2. Weten en meten

Tijdens de vervolgafspraken verfijnen we je ontwerp zodat we zeker zijn dat al jouw behoeftes en wensen aan bod komen. Wanneer alles volledig naar wens is, maken we het technisch plan op en bezorgen we dit aan jou. Daarna komt onze opmeter alle maten nemen om je droomkeuken perfect
bij je thuis te kunnen plaatsen. De opmeter controleert dan nog eens of het technisch plan klopt en past het plan aan waar nodig (in samenspraak met jou).

Technisch plan opmeter vasco keukens

3. Zagen en frezen

Na het meetmoment duurt het nog zo’n 10 tot 14 weken vooraleer je keuken klaar is. In die tijd zitten we niet stil. Het uitvoeringsdossier komt terecht bij onze eigen zagerij. Daar zagen onze vakmensen de panelen van de keukens en interieurs op maat. Daarna bewerken ze de MDF-platen verder met de freesmachine. Dit zorgt al in een vroeg stadium voor je gekozen afwerking. Denk maar aan afgeschuinde randen voor een greeploze keuken of de typische groeven voor een landelijke stijl.

Zagen en frezen vasco keukens

4. Kleuren & lakken

Kies je voor een poederlak als afwerking? Dan kleuren we die zelf in onze lakkerij. De panelen moeten allemaal exact dezelfde kleur krijgen, daarom is het belangrijk dat ze mooi achter elkaar door de machine gaan. Zo zie je achteraf geen kleurverschil. Echt precisiewerk!

Lakkerij Vasco keukens

5. Afwerken

De laatste stap voordat we je keuken gaan plaatsen, is de afwerking. We verfijnen de maatkasten zodat ze aan al je wensen voldoen. Dit vraagt oog voor detail. We stellen hoge kwaliteitseisen en vinden deze fase dan ook erg belangrijk.

Vasco keuken afwerken

6. Plaatsen

Het moment waarop we allemaal hebben gewacht: we plaatsen je gloednieuwe keuken. We zorgen bij plaatsing voor de nodige aansluitingen zodat je vanaf dag één kan koken in je nieuwe leefruimte. En en zo gaat jouw droom in vervulling: een maatkeuken zoals jij het wilde. 

Als trotse eigenaar kan je ons foto’s doorsturen van je nieuw geplaatste keuken. Zo maak je ook nog eens kans op een waardebon van De Kookshop.

Vasco keukens keuken plaatsen

Een greep uit onze realisaties

Een vrijblijvend gesprek over jouw droomkeuken?

Kom gauw eens langs