x x x

Vasco’s vaste verdelers van keukentoestellen en -afwerking

Vasco Keukens & Interieur ontwerpt en bouwt jouw droomkeuken. Daar staan we niet alleen voor. We hebben een team van kwalitatieve Belgische, lokale en internationale partners die voor jou de meest kwalitatieve keukentoestellen en ‑afwerkingen ontwikkelen.

Electorlux
AEG
Miele logo
Pelgrim logo
Blanco logo vector
Abbin natuursteen
Bokmerk
Quooker
Franke
Novy

Kies jouw favoriete merken

Onze keukenspecialisten stelden speciaal voor jou hun favoriete merken samen om jou de droomkeuken te geven die je verdient. Je bent uiteraard steeds vrij om voor een ander merk te kiezen, maar hieronder lees je de redenen waarom wij zo’n fan zijn van onze huismerken’.

Miele

Met de huishoudtoestellen van Miele is je Vasco-keuken helemaal af. Vind je kwaliteit belangrijk voor je (stoom)oven, microgolf, vaatwasser, dampkap, ijskast en andere toestellen? Dan zit je goed bij Miele. 

Miele

AEG

Design, mooi en functioneel: zo kunnen we de keukentoestellen van AEG het best omschrijven. Je combineert zelf de toestellen die voor jou nodig zijn in je droomkeuken, wij zorgen voor de rest.

AEG keuken

Electrolux

De kwaliteit van de keukenapparatuur van Electrolux laat je niet in de steek. Fornuizen, ovens, kookplaten, dampkappen en microgolfovens: het aanbod is groot? Daarom staan we je altijd bij met advies.

Electrolux keuken professional

ATAG

ATAG bestaat inmiddels al 70 jaar en is dus een gevestigde waarde in de wondere wereld van de keukentoestellen. Met deze toestellen ontdek je je innerlijke chef, want met goed gerief’ is koken gewoonweg leuker. 

ATAG keuken

Pelgrim

Als je zoekt naar een praktische en efficiënte oplossing in je keuken, zijn toestellen van Pelgrim een echte aanrader. Zo heb je bijvoorbeeld de 3 in 1 oven: een slimme keuze voor wanneer je plaats wil besparen. 

Pelgrim keuken

Blanco

Blanco biedt spoeltafels, mengkranen en afvalsystemen aan, speciaal op maat van jouw droomkeuken. Materiaal, kleur en vorm zijn volledig zelf te kiezen waardoor je er zeker van bent dat het (keuken)geheel af is. 

Blanco keuken

ABBIN

Bij ABBIN (Ambachtelijk Belgisch Bedrijf In Natuursteen) kan je terecht voor, je raadt het al, natuursteencreaties op maat. Het familiebedrijf uit Essen maakt keukenbladen op maat uit duurzaam materiaal. Vraag aan onze verkopers wat de voordelen van natuursteen in je keuken zijn. 

Abbin natuursteen

Quooker

Met de heetwaterkraan van Quooker geniet je van pure luxe en gebruiksgemak in je keuken. Want nooit meer moeten wachten op heet water? Het lijkt wel een droom. Toch is dit, en nog vele andere functionaliteiten van Quooker, realiteit.

Quooker keuken

Franke

Voor alle creatieve geesten onder ons: de keukenproducten van Franke zijn verre van gewoon. Moments of Wonder’, dat is waar ze bij Franke naar streven. Ovens, werkbladen, spoelbakken, keukenkranen en meer: het gamma is verrassend uitgebreid. Op dat vlak zijn ze dus alvast geslaagd in hun missie.

Franke keuken

Venduro

Optimale prestaties, duurzame kwaliteit en een tijdloos design: dat is waar ze bij Venduro voor staan. Ze maken dampkappen, spoelbakken en werkbladen op maat, uit inox. Puur vakmanschap, dichtbij huis.

Venduro keuken

Novy

Innovatieve dampkappen en intuïtieve kookplaten? Dat is Novy; het geheime ingrediënt in je keuken. Leefruimte en kookplek versmelten zo tot één geheel, waardoor je het plezier van een sociale keuken beleeft. 

Novy

Bokmerk

De perfecte combinatie van design en functionaliteit bestaat écht. Bokwerk maakt aluminium achterwanden en afdekplaten in kleur naar keuze voor in je keuken. Het geeft de finishing touch die jouw keuken uniek en functioneel maakt

Bokmerk keuken

Wil je werk maken van je droomkeuken?

Maak een afspraak