x x x

Een niet zo alledaagse apotheek in Deurne Noord

Een match made in heaven’. Zo zou je de samenwerking tussen de eigenaars van deze apotheek in Deurne Noord, de aannemer, binnenhuisarchitect en de vakmensen bij Vasco kunnen beschrijven. Het project was zeker niet alledaags te noemen. Het was uitdagend, leerrijk en vooral super plezant.

De opdracht

Onze klant kwam bij ons terecht met de vraag om hun apotheek te Deurne te vernieuwen. Ze wilden er een uniek pand van maken met een interieur dat er eens totaal anders mocht uitzien. Het werd een mooie samenwerking waarin onze gebundelde expertise resulteerde in een prachtige en stijlvolle apotheek.

apotheek deurne
rekken apotheek

De uitvoering

We creëerden een centraal middenblok waar klanten gemakkelijk rond kunnen lopen. Dat op zich is al uniek. We stapten bewust af van de klassieke toonbank en toverden een normaal’ apotheekbezoekje om tot een verbindende ontmoeting. Daarnaast zijn alle kasten op wieltjes gemonteerd. Zo zijn ze gemakkelijk verplaatsbaar bij een herinrichting. De lange muur hebben we volledig benut als opbergruimte met ingemaakte kasten. Zo toont de ruimte optisch nog groter. Qua materiaal werkten we vooral met imitatiehout en poederlak. Het werkblad is gemaakt uit Kerrock.

Het resultaat

Dankzij onze vakmensen is de apotheek in Deurne één van de meest unieke panden in de buurt geworden. Klanten worden graag geholpen op deze locatie en genieten van de sociale ervaring — die je niet zou verwachten in een apotheek. De positieve feedback en blije gezichten maken ons na 45 jaar nog altijd dolgelukkig.

Je keuken en interieur vernieuwen?

Maak een afspraak!

Laat je inspireren