x x x

Meeting point At Three krijgt gloednieuw interieur

Meeting point At Three in Zoersel is met de hulp van Vasco keukens een mooie en stijlvolle ontmoetingsplaats geworden. We laten je binnenkijken in de vergader- en eetruimte, het sanitair en de koffiehoek. Zo krijg ook jij misschien wat inspiratie om je eigen werkplek in een nieuw jasje te steken.

De opdracht

At Three in Zoersel klopte bij Vasco keukens aan met de vraag of we voor hen een meeting point konden ontwikkelen met een presentatieruimte, vergaderplekken, sanitair, een koffiehoek en genoeg opbergplaats. QTD-interieurarchitecten zorgden voor een mooi basisontwerp waarmee wij aan de slag gingen voor de piekfijne uitwerking.

gezellige vergaderplaats
zithoek voor vergaderingen

De uitvoering

Ontmoetingsplaats

Centraal plaatsten we een ruimte om te ontmoeten en vergaderen. In de presentatieruimte met zithoek en groot scherm zit je comfortabel om presentaties bij te wonen met een grotere groep, de kleine hoge tafels zijn ideaal voor kleinere samenkomsten. De grote tafel op verhoogde ruimte is dan weer perfect voor vergaderingen met meer mensen of als lunchplek.

Keuken en sanitair

In een centrale blok vind je de sanitaire ruimte en bescheiden keuken waar externe professionelen steeds gebruik van kunnen maken. De mooie klassevolle stijl werd helemaal doorgetrokken met zwart als hoofdtint.

vergaderruimte
Toiletruimte zwart

Koffiehoek

Achter de grote ingemaakte kasten vind je een koffiehoek — want van al dat werken krijg je dorst. De deuren schuif je gemakkelijk open waarna je verbazingwekkend genoeg nog extra kastruimte ontdekt. Het werd een mooi afgewerkt geheel.

Het resultaat

At Three werd een prachtige ontmoetingsplek waarbij de moderne stijl werd doorgetrokken met kwaliteitsvolle materialen. Het contrast tussen zwart en wit in combinatie met de op maat gemaakte verlichting zorgt voor een harmonieuze ruimte waar professionals met plezier naartoe komen.

koffiehoek
0018 3 D2 A7698 copy min
Toiletruimte zwart
zithoek voor vergaderingen
vergaderruimte
0008 3 D2 A7644 min
koffiehoek
0044 3 D2 A7853 copy min

Wil je ook je kantoorinterieur vernieuwen?

Maak een afspraak

Laat je inspireren