x x x

Hedendaags en warm interieur bij BMW Meeusen

Bij Vasco kan je terecht voor de inrichting van je kantoorruimte, showroom, sanitair of keuken. Dit project bij BMW Meeusen is hier een perfect voorbeeld van.

Onze experts werkten voor dit project samen met architectenbureau Bart Van Winckel. De BMW showroom in Kalmthout is een nieuwbouwproject en het vernieuwde interieur moest perfect bij de elegante wagens passen. Daarom gingen we voor een strak en stijlvol design.

Op de foto hiernaast zie je:

Fronten, werkbladen & plinten: Polar White
Zichtzijden & bovenzijde receptiemeubel: Lacobel white pure glas (witte drager)
Tablet receptiemeubel: Laminaat Sombre Walnut Scharnieren Blum / Clip top

Inkomhal BMW Meeusen
Bar BMW Meeusen Vasco

Vasco adviseerde in dit project over kleuren, toestellen en sanitair. We creëerden een Isetta bar’ zodat klanten van BMW Meeusen er op hun gemak kunnen vertoeven. Ook de nieuwe keuken ontsnapte niet aan onze professioneel advies.

Op de foto hiernaast zie je:

Fronten en rugwand: Laminaat Sombre Walnut
Werkblad: Polar White

Vakmanschap in eigen zagerij

In onze eigen zagerij werkten onze vakmannen het project tot in de puntjes af. De ingemaakte kasten creëerden we met oog op optimaal benut van ruimte. De vakindeling is ideaal voor de magazines en papierwerk.

3 D2 A3213 4 Realistic
3 D2 A2768

Piekfijne installatie

Na productie installeerden we de keuken, het sanitair, ingemaakte kasten en meubelen in de kantoorruimtes en de bar. Het werd een mooi geheel met oog voor detail. We wilden er vooral praktische, gebruiksvriendelijke en toch stijlvolle showroom van maken. Dat is ons zeker gelukt!

Op de foto hiernaast zie je:

Korpussen & legplanken: melamine Quartz
Fronten: Laminaat Quartz
Werkblad en nisbekleding: Laminaat Diamont black

Je interieur vernieuwen?

Maak een afspraak

Laat je inspireren