x x x

Een modern interieur in het landelijke Wuustwezel

Wuustwezel is een typische gemeente zoals je die in de Antwerpse Noorderkempen wel vaker tegenkomt. Landelijk, rustgevend en vooral open. Deze omgeving associëren we vaak met boerderijen en hun klassieke interieurs. Voor een project in deze bijzondere gemeente gingen we dan ook voor iets anders. Een moderne woning in de boerenbuiten’ waar je niet naast kan kijken.

Een woning met voldoende lichtinval? Die smeekt om het aanwezige licht aan te grijpen als kans om voor iets moois te zorgen. Dankzij de moderne uitstraling van het interieur, zoals te zien aan de keuken, en de keuze voor new white-poederlak als dominante kleur voor de deuren verkrijgen we een rustgevend uiterlijk. Het houdt de leefruimte open en toegankelijk maar ook uitnodigend voor een extra, persoonlijke touch door de bewoners.

Het korpus werkten we af in premium wit, ook aan de binnenkant, afgewisseld met fijne details. Door deze donkere kleuren en kwaliteitsmaterialen toe te passen rond de vensters en de keuken, behouden we dat frisse gevoel dat je alleen van moderne, stijlvolle interieurs krijgt. Het werkblad werd vervaardigd van het beste Negro Tebas Black Suede-composiet, inclusief met groeven ingefreesd aan de spoelbak. Ook de grepen konden op dezelfde sneeuwwitte poederlak rekenen.

witte strakke keuken met zwart werkblad
dubbele spoelbak quooker kraan
Keukeneiland zwart wit dubbel spoelbak

Lichte kleuren, donkere kleuren en hout. Ziedaar waar dit interieur de charme vandaan blijft halen. Ook in andere ruimtes blijft er geen ontkomen aan natuurlijk daglicht. In een landelijke omgeving is dit een cadeau dat we willen koesteren. Daarom blijven we dit moderne karakter eer aandoen. Ook hier komen de donkere details en topmaterialen weer naar boven. Een resultaat dat je alleen in chique toonzalen tegenkomt? Nee, gewoon realiteit bij Vasco.

Voor de toestellen konden we terecht bij AEG voor de beste kwaliteit. Hiermee maken we definitief komaf met het verouderde imago van plattelandswoningen.

Ingebouwde kasten & bankje was plaats
wit zwart televisie meubel op maat

Voor wie thuis met een beperkte oppervlakte zit, voelt dit waarschijnlijk heel ruim aan. Waarom? Omdat het interieur ook op alle vlakken aan dit gevoel voldoet. Het resultaat van slimme designkeuzes, inventief kleurgebruik en consistentie in beide elementen. Dankzij de aanwezigheid van voldoende licht laten we zo het landelijke karakter van Wuustwezel het werk doen. De ademruimte krijg je er gratis bij.

wit zwart tv meubel op maat
wit tv meubel op maat
zwart werkblad strakke keuken
Ingebouwde kasten was plaats

Tijd voor het moderne? Of je nu landelijk woont of in de stad?

Dan kijken we graag samen met jou naar je droominterieur. Onze experts staan voor je klaar.

Maak een afspraak

Laat je inspireren