x x x

Vasco Keukens: jouw partner voor grootschalige vastgoedprojecten

Wist jij dat… Vasco Keukens & Interieur ook dikwijls ingeschakeld wordt voor grootschalige projecten? Hier werken we zij aan zij met de aannemer in kwestie, om zo elke keer opnieuw pareltjes van vastgoedprojecten af te leveren. We tonen je alvast — vol trots — één van onze laatste projecten…

Residentie Binnenvaert, luxueus wonen op het Antwerpse Eilandje

In Residentie Binnenvaert draait alles rond comfortabel leven. Een volledig afgewerkte woning met hoogwaardige materialen. Genieten in het centrum van Antwerpen, met veel natuurlijke lichtinval en een adembenemend zicht op de jachthaven.

Kva Hens 3D Keuken
Kva Standaard Dca Binnenvaert 3D Type F

76 luxe-appartementen

Wat een plezier om hieraan mee te mogen werken!

Vasco Keukens & Interieur werd gecontacteerd om mee te werken aan maar liefst 76 instapklare luxe-appartementen, ontworpen voor het moderne leven.

Verschillende ontwerpen

We creëerden verschillende 3D-tekeningen voor de verschillende types appartementen.

Van één tot drie slaapkamers, van duplex tot penthouse: de 76 appartementen waren divers, waardoor er ook verschillende designs aangeleverd moesten worden.

Kva Standaard Dca Binnenvaert 3D Type L
Kva Standaard Dca Binnenvaert 3D Type G

Creativiteit troef

Heerlijk.

We lieten onze creatieve architecten los, mochten spelen met enkele van de meest hoogwaardige materialen beschikbaar én kleefden vol trots het kwaliteitslabel van Vasco Keukens en Interieur op één van de meest gerenommeerde projecten in Antwerpen.

Genieten. Nog van dat!

Vasco inschakelen voor jouw vastgoedproject?

Neem contact met ons op

Laat je inspireren