x x x

Ruimte voor innovatie en design in dit interieur

Dit keuken- en interieurproject is het toonbeeld van innovatie en design. De keuken ziet er strak en modern uit en dankzij de wandkast in houtlook oogt de ruimte tegelijkertijd heel warm. Die sfeer werd ook doorgetrokken naar de rest van het interieur met de ingemaakte kolomkast en het meubel in de badkamer. Zo vloeit het totaalplaatje in elkaar over.

Gebruiksgemak in de keuken

In deze keuken staat gebruiksgemak centraal. Zo plaatsten we twee Atag-keukentoestellen in black steel kleuruitvoering op ooghoogte zodat de kok van het huis zich niet hoeft te bukken. In dezelfde wandkast is bewust ruimte gelaten om kookboeken te etaleren. Verder installeerden we een kookplaat met een ingewerkt afzuigsysteem. Het keukeneiland met ingebouwde greeploze schuiven zorgt voor enorm veel extra opbergruimte.

open keuken

Consistentie in badkamer en leefruimte

In zowel de leefruimte als de badkamer is de stijl van de keuken doorgetrokken. Mooi afgewerkte kolomkasten in houtlook in de leefruimte en een strak badkamermeubel in dezelfde kleurtint. Zo komt de favoriete stijl van familie Vernimmen perfect terug in de hele woning.

0030 3 D2 A0237 8 9 Smooth 3 copy
Open keuken Vernimmen

Je keuken en interieur vernieuwen?

Maak een afspraak

Laat je inspireren