x x x

Prachtige keuken voor klanten met een hart voor interieur en design

Zoals je al weet, kan jij bij Vasco keukens terecht voor de keuken van jouw dromen. Groot of klein, klassiek of landelijk, standaard of volledig op maat gemaakt? Kies maar: bij ons kan het allemaal.

En met die allemaal’? Daar stoefen we héél graag mee (heel. graag). Vandaag vertellen we je vol trots alles over deze prachtige keuken boordevol luxueuze designelementen

Klaar om weg te dromen? Hier gaan we!

Klanten met een oog voor klasse

Nog niet zo heel lang geleden, struinden Wim en Mieke voor het eerst binnen in onze showroom. Of we een nieuwe keuken voor hen konden maken, vroegen ze. Jazeker!

Maar niet zomaar een keuken…

Vasco 7
Vasco

Een prachtige samenwerking

Het werd al snel duidelijk: Wim en Mieke? Die wisten iets af van goede smaak. Algauw werd duidelijk dat deze keuken een topper van formaat zou worden, boordevol luxueuze materialen en designelementen om bij weg te dromen.

De klanten wisten perfect wat ze wilden — maar gaven de Vasco-experts toch voldoende ruimte om het onderste uit de kan te halen.

Deze prachtige samenwerking leidde tot een adembenemend resultaat, perfect voor deze toppers!

Word alvast verliefd op de gebruikte materialen…

Al aan het wegdromen bij het beeldmateriaal van deze prachtkeuken? Fantastisch: dat horen we graag! We vertellen je dan ook graag wat meer over de gebruikte materialen…

Schitterende materiaalkeuze

Zie je die prachtige kastenwand? Die is van fineer hout, in Notelaar Pure monocoat. En die eilandkasten? Die werden afgewerkt in ons beroemde poederlak in een pure, sneeuwwitte kleur.

Het werkblad werd opgebouwd uit het ijzersterke Sensa graniet — en het opgedikte keramische bargedeelte straalt in de prachtige iron corten’ kleur: een warm roestrood met veel persoonlijkheid.

En de toestellen die je ziet? Die komen allemaal uit het knappe Atag black steel line gamma: een gloednieuwe kleur in de Matrix-lijn met een tijdloos, industrieel en onvergetelijk karakter.

Vasco 5
Vasco 6

En dat was niet alles…

Daarnaast zorgden we (uiteraard) ook nog voor wat exclusieve extraatjes om die keuken tot op een (nog) hoger niveau te tillen.

Zo voorzagen we de ontbijtkast met indirecte verlichting, plaatsten we strakke inschuifdeuren en verwerkten we de keukendeur in een houten monocoat wand. Alé. Onder andere, hé.

Merci aan partner Renozen!

Als t goed is, mag het ook gezegd worden! Daarom gebruiken we deze weg graag om onze partner Renozen in de bloemetjes te zetten — zowel vanuit Vasco Keukens als vanuit de klant. Zowel het voorbereidende werk als de afwerking nadien, voerden zij (zoals bij elke samenwerking) perfect én superfijn uit. Een waar genot om als partner onder de arm te mogen nemen!

En wat de klant ervan vond? Wel…

We zouden het zelf even kunnen samenvatten. Maar weet je wat? De woorden van Wim en Mieke waren zo mooi en zo recht uit het hart… dat we ze gewoon lekker copy pasten! Dikke merci, toppers. Het was een plezier om voor jullie te werken (en we kijken er stiekem al naar uit om met jullie badkamer aan de slag te gaan!).

Vasco 3

We zijn zeer tevreden en heel trots met onze Vasco keuken. En uitzonderlijk tevreden over Xander die mede verantwoordelijk is voor deze mooie realisatie. En hij is trouwens een topverkoper! Renozen wil ik ook bedanken voor hun uitstekend werk. Mieke

Jouw eigen designkeuken?

Dat kan! Kom zeker eens langs in onze showroom om ons al jouw dromen en wensen te vertellen. En dan gaan we aan de slag! Tot dan?

Ik kom langs

Laat je inspireren