x x x

Keuken in de kijker: een landelijke droomkeuken voor een gezellige familie

Voor Sylvie en haar gezin was het duidelijk: ze waren op zoek naar een landelijke droomkeuken die de warmte en gezelligheid van hun gezinsleven belichaamde. Natuurlijk kwamen ze hiervoor bij Vasco terecht! Ze vertelden ons waar ze naar op zoek waren en deelden hun grootste dromen en liefste wensen met Vasco-kampioen Ken. En na dat energieke eerste gesprek, gingen wij aan de slag met hun persoonlijke droomkeuken…

Een succesverhaal met landelijke accenten

We bedachten een keuken die de visuele vertaling werd van het enthousiasme van deze nieuwe klant. We besloten te gaan voor een keuken die landelijke charme combineerde met ultiem en hoogtechnologisch gebruiksgemak. Zo heeft de keuken een iets klassiekere look & feel (bekomen door, onder andere, de charmante kastfrontjes) zonder in te moeten boeten aan de leukste keukensnufjes van vandaag. 

Screenshot 2019 08 13 at 10 17 01

Poederlak en composiet

De volledige keuken werd in poederlak afgewerkt (daar staan we tenslotte voor bekend) en het werkblad dat je ziet is van composiet, in Belgian Blue’. IJzersterk, onderhoudsvriendelijk, gaat jarenlang mee én ziet er nog eens fantastisch uit, ook. Tja. We noemen het geen droomkeuken zonder reden, natuurlijk.

Keukenidkijker1

Apparaten om bij weg te dromen

Samen met de klant kozen we alle apparaten die zij nodig hadden. Zo zie je onder andere toppers van Smeg en Siemens staan, maar ook ons huismerk mocht natuurlijk niet onderbreken! Want zie je die fantastisch ruime spoelbak waar het (bijna) een plezier is om in af te wassen? Da’s er één van Blanco, één van onze huismerken. Aarzel niet om te vragen welke huismerken wij nog zoal onder de arm nemen voor jouw eigen keuken!

Keukenidkijker4

Dankzij Ken en het team van Vasco hebben we dit jaar onze droomkeuken gecreëerd. Bedankt!”


Dat waren de mooie woorden waarmee we dit project mochten afsluiten. Tja. Stom om daar nog iets aan toe te voegen, nietwaar? Wij zijn alvast apetrots op deze topper — en wensen Sylvie en haar gezien alle plezier toe in hun nieuwe droomkeuken!

Jouw eigen op maat gemaakte droomkeuken?

Dat kan! Het enige wat jij moet doen, is ons een bezoekje brengen. Vervolgens vertel jij ons alles waar jij naar op zoek bent… en dan gaan wij in de slag. Altijd binnen jouw budget, natuurlijk. Da’s vanzelfsprekend. Tot snel? 

Jouw eigen droomkeuken?

Kom eens langs!

Doe inspiratie op