x x x

De opdracht

Heide is een gekende buurt in Kalmthout. Het is omringd door zowel stad als natuur (de Kalmthoutse Heide is sowieso een bezoekje waard). Omwille van de uitstekende ligging, is Heide een gegeerde plek om te wonen. Voor Vasco was het dan ook een hele eer om mee te werken aan het project Thilda. In totaal bevat het project 8 winkelpanden en 19 luxeappartementen die variëren van grootte tussen 69 en 260 vierkante meter.

witte keuken

De uitvoering

Bij Vasco maakten en plaatsten we voor dit project knappe keukens — hoe kan het ook anders. Eigenaars konden natuurlijk zelf beslissen hoe die keukens eruit moesten zien. Ze kwamen langs in onze toonzaal in Kalmthout om de perfecte keuken samen te stellen. Wederzijds vertrouwen en afspraken nakomen zijn de basis voor een goede samenwerking. Daar leggen we zelf erg veel focus op.

We brachten enkele luxueuze elementen in het interieur. Zo kozen we voor interieur- en gashaarden op maat voor een warme en stijlvolle toets in de appartementen. Andere luxueuze elementen zijn de ingemaakte dressings en kasten. Dankzij deze slimme inrichting wordt de ruimte optimaal benut. Ten slotte heeft Vasco ook hier en daar wijnkasten ingebouwd voor de echte levensgenieter. Deze kasten brengen de wijn steeds op de gewenste temperatuur. Ook de luchtvochtigheid wordt automatisch geregeld. Zo kan je de wijn altijd in ideale omstandigheden bewaren of op de ideale temperatuur nuttigen. Als dat geen luxe is?

Het resultaat

Het werd een mooi project met kwaliteitsvolle materialen. We gebruikten vooral composiet, marmer of dekton in de keuken en de keukentoestellen die we plaatsten waren van de hoogste kwaliteit. De moderne uitstraling van buiten werd ook binnen doorgetrokken. Een prachtig samenhangend geheel in een huiselijk kader was het resultaat.

living project
interieur zwart wit

Je keuken en interieur vernieuwen?

Maak een afspraak!

Laat je inspireren