x x x

Tot rust komen en genieten van de luxe in deze villa

Deze woning op de Bredabaan in Wuustwezel is bijna te mooi om waar te zijn. Hier wil je gewoon niet meer weg. Samen met architectenbureau Schellen ontwierpen we deze knappe moderne woning. Kijk binnen en voel je onmiddellijk thuis.

De opdracht

Samen met Dhr. Hens en architectenbureau Schellen ontwikkelden we onze visie voor dit project. Onze experts gaven praktische adviezen en tekenden 3D-plannen uit. We gingen in gesprek met de klant en interieurarchitecte Linda van het architectenbureau. Voor de inrichting en het finaliseren van onze ontwerpen schakelde de klant QTD-interieurarchitecten in. Zo konden we er zeker van zijn dat het ontwerp en de bijhorende materialen volledig aan de noden van de klant voldeden.

natuurlijk licht in interieur

De uitvoering

In de keuken werkten we met greeploze fronten in witte poederlak met diamantgrijs binnenwerk. Het werkblad is gemaakt uit Dekton’ — een kwalitatief materiaal met natuurlijke uitstraling zonder de nadelen van natuursteen. Het is zelfs sterker dan graniet. Voor de toestellen kozen we voor het High End gamma van Miele. De Quooker kraan zorgt voor extra veel luxe en gebruiksgemak omdat je onmiddellijk kokend water door de kraan kan laten komen. De ledstrips in de greeplijsten van de kasten zorgen voor een moderne uitstraling.

moderne keuken interieur
strakke keuken

In de living plaatsten we zwevende leggers: mooi om naar te kijken én praktisch. Voor de dressings en de vestiaires werkten we met fronten in wit poederlak en de greeplijsten voerden we uit in lederlook. Voor het bureau kozen we voor greeploze fronten in laminaat (black velvet).

In de slaapkamers zetten we de zwart-wit trend door. De badkamer werd een plaatje dankzij de greeploze fronten en het werkblad in Dekton. De spiegelkasten zorgen voor extra ruimtewinst. Op de overloop plaatsten we een meubel uit laminaat in volledige lederlook met onderaan indirecte ledverlichting.

badkamermeubel

Het resultaat

Het resultaat mag er zijn en we mogen met trots terugkijken op deze realisatie. Samen zijn we erin geslaagd om de eigenaar een echte thuis te geven. En dat is waarvoor we het doen. Hij vond het een absolute troef dat we het zwart-wit concept hebben doorgetrokken. Een tevreden klant erbij!

Je interieur vernieuwen?

Maak een afspraak

Laat je inspireren