x x x

Een perfect geïntegreerde keuken voor dit gezin in Edegem

Een geïntegreerde keuken moet tot in de puntjes afgewerkt zijn. Daarvoor ga je natuurlijk niet zomaar met iedereen in zee. Wil je écht de keuken van je dromen? Dan werk je samen met een specialist die oog heeft voor detail, maar ook jarenlange ervaring gebruikt om jouw keuken naadloos te laten matchen met de rest van je interieur.

Wij hebben dat bij Vasco goed begrepen. Wij bouwen al meer dan 45 jaar keukens op maat, maar we beperken ons al een tijdje niet meer alleen tot het vervaardigen van maatkeukens. Je kan bij ons ook terecht voor alle mogelijke interieurontwerpen. Door die twee expertises te combineren, zorgen we ervoor dat jouw keuken en interieur volledig op elkaar afgestemd zijn.

De opdracht

Dit gezin uit Edegem klopte bij Vasco Keukens aan met de vraag of we hun visie voor de perfecte keuken tot leven konden wekken. Daarmee gingen we graag aan de slag.

keuken-edegem
gepersonaliseerd-ontwerp-edegem

De uitvoering

Gepersonaliseerd ontwerp

Keukens zijn veel vaker open dan vroeger”, legt onze keukenadviseur Yannick Hellemans uit. Het is echt belangrijk dat de kookruimte overeenkomt met de rest van het huis. Geen verrassing dus dat klanten ons steeds vaker vragen om gepersonaliseerde ontwerpen voor het hele interieur. In het begin vroegen ze vooral naar ruimtes die een band hebben met de keuken — een aangesloten eetkamer, bijvoorbeeld — maar we gaan ook verder. We richten nu ook slaapkamers, bijgebouwen, garages en zelfs volledige leefruimtes in.” 

Eenvormigheid

Hoe zo’n totaalvisie er in t echt uitziet, dat zie je bij een van onze recente realisaties. Het gezin woont in een woning in Edegem en wilde een strakke, moderne keuken in poederlak die zou passen bij hun recente schilderwerken. Het centrale punt van de keuken is een donker dekton werkblad. Die kleur en structuur wordt doorgetrokken in de wand achter het fornuis — zo zorgden we voor visuele consistentie en een echt zen-gevoel in de keuken.

eenvormigheid-edegem
groter-geheel-edegem-2

Groter geheel

Boven het fornuis kozen we voor lichte panelen. Zo konden we het ruimtegevoel van de keuken behouden, en zelfs benadrukken. De afwerking gebeurde met metalen details in poederlak. 

Ook de eetruimte naast de keuken mag er zijn. Hier zorgden onze ontwerpers voor een warme toets met lichte en donkere fineren in de ingemaakte kast. Zo staat die kast volledig in balans met de tafel, die elders werd aangekocht. De ledstrip met warm licht brengt het geheel samen en zorgt voor een gezellig, huiselijk gevoel.

Comfort door techniek

Natuurlijk moet een keuken meer kunnen dan er goed uitzien. Ze moet vooral makkelijk te gebruiken zijn. De klant in deze woning koos bijvoorbeeld voor een kokendwaterkraan van Quooker die perfect past bij het donkere werkblad. Die kraan geeft je in een handomdraai kokend water, bruiswater en koud water. Met Vasco ben je dus helemaal mee met de laatste designtrends, maar krijg je ook een keuken die je écht wil gebruiken. 

comfort-door-techniek-edegem
keuken-edegem-sideview

Het resultaat

De keuken werd voor het Edegemse gezin een echte blikvanger in hun moderne interieur. Alweer een tevreden klant erbij!

Wil je ook een nieuwe droomkeuken?

Maak een afspraak

Laat je inspireren