x x x

Natuurlijk licht in je interieur en keuken

Voor ons nieuwste ontwerp stelden we ons de vraag: kan je thuis’ onderbrengen in een interieur? Of is het een gevoel dat net voor iedereen anders is? Toch wilden we een poging wagen om voor iets te zorgen waar je je instant thuis voelt. Ongeacht waar je zelf woont, of wat je mooi vindt. Zo’n inrichting die je in woonwinkels tegenkomt en waarvan je denkt dat niemand die kan evenaren. En of we daarin zijn geslaagd. Met daglicht als ons grootste wapen.

Doe eens meer wat minder. Da’s een mooi uitgangspunt. Met een minimale uitstraling voor een fijn, huiselijk gevoel zorgen en tegelijkertijd jezelf in een klassevolle omgeving wanen. Door de juiste tinten en materialen te gebruiken voor elk houten reliëf konden we het huiselijke al afvinken. En dat strakke? Daarvoor kozen we voor een mooie combinatie tussen de premium wit poederlak (ook aan de binnenkant van de deuren) en subtiel diamantgrijs, tot uiting gekomen in de witte kasten en donkere stoelen, deuren en raamkozijnen. Een wit porselein keukenblad (Florim stone voor de kennis, afgewerkt met een Marble Satuario Matte-look) maakt het gevoel af, als perfecte tint die zich tussen beide uiteinden bevindt.

Onze vrienden van AEG brachten een extra laagje topkwaliteit aan met de beste keukentoestellen op de markt, de experts van Bora verzorgden de kookplaat.

eiland met zitruimte marmeren werkblad
grote witte kast op maat

Modern en strak staat synoniem voor rust. Het spreekt dus vanzelf dat we dit ook gebruiken voor de kasten. Door ze bewust simpel te houden, inclusief subtiele klinken en een minieme opening, past het naadloos in het rustgevende geheel. Achter elke kast kan je veel voorraad kwijt, en dan gebruiken we vanbinnen de kenmerkende donkere tinten, terwijl de kopse kant van het korpus dan weer wit blijft. We spelen graag met de mooiste kleuren, en behouden het hoogste respect voor uitstraling. Zo is het eindresultaat om terecht mee te pronken, en behoud je het comfort van opbergruimte die het visuele plaatje nooit in de weg staat.

Omdat de woonoppervlakte amper wordt verdeeld door de open inrichting, is het daglicht een mooie troef die we overal kunnen gebruiken. De leefruimtes zijn gescheiden, maar alleen door de indeling, niet door muren. Zo laat het licht zich zien, ongeacht waar je zit. Een bureauwerkblad van het beste laminaat maakt het plaatje af. We houden het design uniform en staan garant voor het thuisgevoel’ doorheen de woning. Badend in licht relaxen, werken, koken en eten. Zie jij het al voor je?

Ingebouwd bureau in salon
marmeren werkblad met ingebouwde dampkap inductie
zwarte AEG ovens op ooghoogte
marmeren werkblad greeploze kasten en lades
detail kast op maat handgreep
ingebouwde laden ingebouwde kast
Bureau ingebouwd salon
Ingebouwde witte kasten salon

Wist je dat zo'n interieur voor iedereen toegankelijk is?

Dan kijken we graag samen met jou naar je droominterieur. Onze experts staan voor je klaar.

Maak een afspraak

Laat je inspireren