x x x

Interieur en keuken voor nieuwbouwappartement in Hove

Deze familie uit Hove riep onze hulp in om hun nieuwbouwappartement te voorzien van ingemaakte kasten én een praktische keuken. Het werd een mooi project met moderne en gebruiksvriendelijke ruimtes. Neem een kijkje.

Klassevolle inrichting, tijdloos interieur

Ons Vasco-team ging aan de slag in de bureauruimte, keuken, slaapkamer en living. We richtten het volledige appartement tijdloos en stijlvol in met kasten op maat en een droomkeuken als kers op de taart. Steeds met oog op efficiënt gebruik van de ruimte. 

Een bureau met veel opbergruimte

We maakten een ingemaakte bureaukast met massa’s ruimte voor papier, dossiers, schoolboeken en/​of andere kantoorbenodigdheden én een werkplek met voldoende ruimte om comfortabel aan te zitten. Met het natuurlijk daglicht in de kamer hadden we bij Vasco niets te maken, maar hoe leuk zijn die mooie grote ramen!?

bureau met ingemaakte kasten

Open keuken uit kwalitatief materiaal

De keuken is in deze woning een belangrijk onderdeel van het interieur. Het keramische werkblad in marmerlook (kleur calacatta) in combinatie met de donkere keukenkasten geeft de keuken een luxueuze uitstraling. Verder is de gouden (!) spoelbak ingebouwd in het werkblad en de kraan in dezelfde kleur past daar perfect bij. Diezelfde gouden elementen komen bovendien ook terug in de grepen van het bureau en de slaapkamerkasten. Pure klasse!

De inductiekookplaat en oven zijn van Miele — één van onze vaste verdelers. Naast die keuken maakten we een ingebouwde kastenwand met wijnkoeler zodat je wijn altijd op de meest ideale temperatuur is. Schol!

keukeneiland

Strakke ingemaakte televisiekast

In de living zorgden we voor maximale opbergruimte dankzij een mooie ingemaakte televisiekast. Alle kabels, toestellen, boeken en andere gebruiksvoorwerpen kan je zo handig opbergen. De kasten zijn bovendien greeploos: met een duw op de deur gaan ze makkelijk open. 

0060 3 D2 A4360 copy min

Slaapkamer met ingemaakte kast en bijhorende nachtkastjes

In de slaapkamer slaagden we erin om rust te brengen. De ingemaakte kastenwand is ideaal voor kleding en de twee nachtkastjes passen daar perfect bij. De airco linksboven werkten we ook netjes weg dankzij de groeven bovenaan de deuren. Aan de andere kant werkten we een verticale radiator weg met groeven in de kast. Het totaalplaatje klopt! 

0062 3 D2 A4614 5 Balancer copy min

Het resultaat

Het hele appartement is een pareltje geworden: strak, modern en tegelijkertijd warm en comfortabel. We zijn dolblij dat we dit gezin uit Hove hebben geholpen om van hun woning een echte thuis te maken.

Wil je ook een nieuw interieur?

Maak een afspraak

Doe inspiratie op