x x x

Een nieuwe keuken en bureau in deze woning in Schilde

Een strakke, nieuwe keuken met warme kleuren en enkele technologische snufjes, die kon fungeren als visueel en functioneel hoogtepunt van het gelijkvloers. Dat was de vraag van deze klant in Schilde. Na enkele contactmomenten tussen Vasco Keukens, Sels Villabouw en de klant tekenden we een ontwerp uit en gingen we aan de slag.

De opdracht

Dit koppel uit Schilde wilde niet enkel een moderne keuken die perfect zou passen in hun woning, met de nodige technologische toetsen, maar ook een aanleunende zithoek en een nieuw bureau.

nieuwe-keuken-schilde
keukeneiland-centraal-element-schilde

De uitvoering

Keukeneiland als centraal element

In een strakke keuken heb je een opvallende blikvanger nodig die de aandacht trekt. Voor deze klant werd dat een keukeneiland met corpussen in prachtig notelaar melamine, fronten in notelaar fineer en een werkblad in wit composiet. De warme houtlook van het eiland en de ingebouwde kasten zorgt voor een elegant contrast met het werkblad en de rest van de ruimte, waar ook veel wit gebruikt werd.

Ingebouwde technologie

De klant wilde een keuken die er modern uitzag, maar vooral handig in gebruik was. Daarom zorgden we voor enkele ingebouwde technologische hoogstandjes die het leven van de hobbykok een pak makkelijker maken, zoals een motorloze dampkap met gevelmotor van Venduro. Daarnaast zijn ook de oven en microgolfoven van AEG ingebouwd, en de kers op de taart is een Quooker-kraan uit roestvrij staal. Zo bespaart de klant niet alleen heel wat water en energie — binnen een handomdraai komt er ook kokend water, bruiswater en gekoeld water uit de kraan. 

ingebouwde-technologie-schilde
leefruimte-bureau-schilde

Leefruimte en bureau

Naast een moderne keuken wilde de klant ook graag een nieuw zitgedeelte in het verlengde van die keuken. Zo zorgden we voor een naadloze overgang tussen de keuken en de leefruimte en maken we er één mooi geheel van. Daarnaast zorgden we ook voor een nieuw bureau in lariks fineer. Dat bureau is, in combinatie met de warme lampen in de ruimte, de rustgevende omgeving die je nodig hebt om rustig thuis te werken.

Het resultaat

Een tevreden klant met een nieuwe keuken die het hart steelt van iedereen die de woning binnenkomt en een strakke, functionele werkruimte.

schilde-resultaat

Wil je ook een nieuwe keuken of een nieuw interieur?

Maak een afspraak

Laat je inspireren