x x x

Nieuwe keuken voor familie in Bergen op Zoom

Familie Huijgens uit Bergen op Zoom droomde van een gloednieuwe keuken. Wij bij Vasco keukens gingen dan ook met veel plezier aan de slag om voor hen een droomkeuken te maken. Neem samen met ons een kijkje.

Strak en greeploos

Een keuken met stijl’: zo omschrijven we de gloednieuwe keuken van deze familie het best. Het resultaat is een moderne en strakke ruimte met greeploze witte keukenkasten in poederlak. Het werkblad uit composiet loopt door in de spatwand in dezelfde beige kleur. Zo creëer je rust in je keuken. Het grote raam zorgt voor natuurlijk daglicht en brengt buiten voor een stukje naar binnen.

moderne keuken greeploos
0007 3 D2 A0481 min

Ingewerkte spoelbak

De spoelbak is ingewerkt in het keukenblad waardoor het super gemakkelijk is in onderhoud: geen groeven waar water of etensresten tussen kunnen komen. Bovendien zorgt het ervoor dat de keuken een strakke uitstraling krijgt.

Kwalitatieve toestellen

De inductiekookplaat van NEFF zorgt voor een efficiënte en veilige manier van koken. De kookplaat gaat automatisch uit wanneer je je pot of pan eraf haalt. Zo gaat er dus weinig of geen energie verloren, want je verbruikt enkel wat je nodig hebt. De oven en microgolf van NEFF brengen eveneens luxe en kwaliteit in de nieuwe keuken.

0003 3 D2 A0446 copy min
0014 3 D2 A0417 min

Het resultaat

De moderne een strakke keuken van familie Huijgens werd een schot in de roos. De ruimte is modern, maar tegelijkertijd is het er gezellig dankzij de warme kleuren. De lichtinval, de toestellen en de slimme kastindeling maken het geheel af.

Wil je ook een nieuwe keuken?

Maak een afspraak

Laat je inspireren