x x x

Een rustgevende keuken met natuurtinten in Stabroek

De klant? Een familie uit Stabroek.

Hun vraag? Een keuken en interieur waar ze volledig tot rust konden komen.

De oplossing? Werken met warme spots, de natuurlijke lichtinval accentueren, en rustgevende tinten en materialen gebruiken.

De opdracht

Onze klant — een familie uit Stabroek — wilde écht tot rust komen na het werk. Daarom gingen ze op zoek naar een keukenbouwer die de nodige expertise in huis had om hun project tot een goed einde te brengen.

stabroek-markt-opdracht
stabroek-markt-natuurtinten

De uitvoering

Rustgevende natuurtinten

Voor deze klant was het een absolute prioriteit om zich volledig thuis te voelen. We besproken samen de opties qua afwerking en materialen, en het werd snel duidelijk dat de combinatie tussen rustgevende natuurtinten en een effen zwart aanrecht de winnaar zou worden. Het lichte hout dat gebruikt werd voor de greeploze kasten en de bar past perfect in de rest van het interieur.

Ingebouwde technologie

Een rustgevende keuken betekent natuurlijk niet dat een beetje luxe overbodig is. De klant koos voor een aantal ingebouwde toestellen die het leven als hobbykok een stuk makkelijker maken. Zo installeerden wij een gootsteen van roestvrij staal, een inductiekookplaat met vijf kookzones, en een ingebouwde oven en microgolfoven.

stabroek-markt-technologie
stabroek-markt-doorgetrokken

De lijn doorgetrokken

De Stabroekse familie wilde de natuurlijke, rustgevende lijn van de keuken doortrekken in de rest van de woning. Ook daar werkten we met hetzelfde hout als in de keuken, om visuele consistentie te garanderen. De natuurlijke lichtinval in de woonkamer wordt geaccentueerd met warme spots, en de greeploze kasten van de keuken komen terug in de badkamer. De slaapkamers en het thuiskantoor werkten we ook af met lichte houten kasten.

Het resultaat

De familie kan rustig uitblazen in hun nieuwe woning, en wij zijn fier op het ontwerp dat we hebben afgeleverd. Klant tevreden, Vasco tevreden.

stabroek-markt-resultaat

Wil je ook een nieuwe moderne keuken?

Maak een afspraak

Laat je inspireren