x x x

Strak, modern, warm: keuken & interieur als 1 geheel

Heb je je zinnen gezet op een modern interieur? Dan hoef je daar warmte en huiselijkheid niet voor op te geven. Sterker nog, voor dit project gingen we voor de ultieme combinatie van de twee. Een duurzaam huwelijk tussen stijl en comfort.

Onze experts konden voor dit project rekenen op een zachte houtlook, ter ondersteuning van de beste materialen. We kozen voor een indrukwekkende fineer keuken met een groeving elke 15 cm voor een rijk uiterlijk. 

De kasten werkten we uniform af voor een gevoel van eenheid en consistentie, met dank aan de Monocoat Smoke 5‑gekleurde deuren. De kenmerkende donkere kleur van de tegels komt zo ook terug in de kleinste details, van de matzwarte grepen tot de keukenapparatuur en het diamantgrijze, granieten Zimbabwe-werkblad van het keukeneiland. Zo voelt het geheel strak en modern aan, maar behouden we huiselijkheid en warmte.

Oh ja, en de Atag-keukentoestellen in black steel kleuruitvoering? Daar waren we al vanaf het begin fan van. Jij ook?


op maat gemaakte keuken donker hout zwarte handvaten
Houten keuken oven ingebouwd koffiemachine ooghoogte
op maat gemaakte kast hout zwart handvat

Uniformiteit komt ook terug in de rest van het interieur, maar dan met andere kleuren. Wit sluit mooi aan op deze filosofie. De Santo-dressing in haar Kasjmier-look maakt de andere ruimtes lichter, open en de kenmerkende, matzwarte details (zoals de D21-grepen) voelen vertrouwd aan. We houden vast aan de huisstijl, met aandacht voor het moderne karakter van het interieur. 

op maat gemaakte kasten gang volledige hoogte
op maat gemaakte kasten gang lades
op maat gemaakte ingebouwde kasten wasplaats
op maat gemaakte kasten gang

Door elke ruimte een uniek gevoel te geven zorgen we voor een totaalplaatje dat in elkaar over lijkt te vloeien. We keren zo regelmatig terug naar die stijlvolle combinatie van zacht, rustgevend hout in melamine zwart en poederlak carbon, en de beste materialen voor kasten en details. Het geeft een gevoel van rust, en straalt tegelijk klasse uit met een simpel, maar strak en modern design.

op maat gemaakte vitrine kast verlichting
op maat gemaakt bureau hout zwart schabben
dubbele hout zwart bureau
dubbel bureau op maat gemaakt zwart hout

Ben je verkocht van klasse in een warm jasje?

Dan kijken we graag samen met jou naar je droominterieur. Onze experts staan voor je klaar.
Maak een afspraak

Doe inspiratie op