x x x

Strak, modern en functioneel: nieuwbouwproject in Wuustwezel

De klant: een jong koppel in Wuustwezel.

De vraag: een strakke, moderne en functionele keuken voor hun nieuwbouwproject.

De oplossing: Vasco Keukens, natuurlijk.

De opdracht

Onze klant, het koppel uit Wuustwezel, was op zoek naar een partner die hun nieuwbouwwoning kon afwerken met de perfecte keuken.

keuken-wuustwezel
uitgebreid-intakegesprek-wuustwezel

De uitvoering

Uitgebreid intakegesprek

Voordat onze experts beginnen aan de droomkeuken van de klant nemen we eerst uitgebreid de tijd om diens wensen in kaart te brengen. Voor dit nieuwbouwproject in Wuustwezel nam onze interieurarchitecte-slash-keukenadviseur Steffi het voortouw.

Het jonge koppel ontmoette Steffi in onze uitnodigende toonzaal. Tijdens het intakegesprek krijgen ze ruim voldoende tijd om hun wensen en vereisten te delen. Steffi stelt gedetailleerde vragen om meer te weten te komen over de materialen, kleuren en accessoires die wel of niet welkom zijn in de droomkeuken van de klant.

Na dat gesprek is het aan Steffi om een fotorealistisch 3D-ontwerp van de keuken uit te werken. Daarmee krijgt de klant de kans om thuis in alle rust te kijken of het idee van de expert hun droombeeld invult.

Zwart en wit

Het werd al snel duidelijk dat de samenwerking tussen het Wuustwezelse koppel en Steffi goed zou verlopen. De klant koos uiteindelijk voor een strak afgelijnde keuken waarin vooral wit en zwart voorkwamen, zodat het natuurlijk zonlicht dat binnenkomt door de grote ramen de spotlight kan stelen. 

De greeploze kasten, de ladefronten en het corpus van het keukeneiland kregen een afwerking in wit poederlak, wat mooi in contrast staat met het werkblad in zwart composiet, de zwartkleurige toestellen, en de donkere spatwand achter het fornuis.

zwart-wit-wuustwezel
tevreden-klant-wuustwezel

Tevreden klant

Door de klant nauw te betrekken bij elke stap in het proces weten we bijna zeker dat die vrolijk zal worden van het eindresultaat. Ook het koppel in Wuustwezel was bijzonder tevreden. Zo tevreden zelfs, dat ze bij Vasco ook een deel van hun meubels kozen en ons de opdracht gaven om hun volledige interieur te ontwerpen — in hetzelfde stijlconcept en met dezelfde materialen.

Het resultaat

De klant is aangenaam verrast, en wij zijn immens trots op het design dat we in deze nieuwbouw hebben neergezet. 

wuustwezel-resultaat

Wil je ook een nieuwe moderne keuken?

Maak een afspraak

Laat je inspireren