x x x

Ken jij de ambachtelijke lakkerij van Vasco Keukens & Interieur al?

Zoals je vast al wel weet, staat het team achter Vasco Keukens & Interieur garant voor een persoonlijke en ambachtelijke aanpak.

Jij vertelt ons waarvan je droomt, wij voeren uit

Wanneer jij bij ons een keuken bestelt, kan je er zeker van zijn: naar jou wordt er geluisterd. Sterker nog: wanneer jij ons vertelt waar jij van droomt, kunnen wij je meteen vertellen wat er al dan niet haalbaar is. 

Enneuh… geloof ons. Bij ons is er veel mogelijk. Heel. Veel. Bij ons staat kwalitatief en absoluut maatwerk tenslotte op de eerste plaats. Waar dat gebeurt? In onze lakkerij, natuurlijk. Wij vertellen je er wat meer over!

Hoogwaardig, kwalitatief en vernieuwend

Een keuken op maat laten ontwerpen, da’s één ding. Maar daar houdt het natuurlijk niet op. Je wil dat die keuken tientallen jaren meegaat, zodat jij ervan kan blijven genieten. Met andere woorden: je wil een slijtvaste en duurzame keuken — die idealiter ook nog eens betaalbaar is. Onmogelijk”, zeg je?

Lakkerij

Onze lakkerij is jouw garantie

Allesbehalve”, antwoorden wij. Onze lakkerij is tenslotte jouw garantie voor een creatieve, moderne en duurzame afwerking van jouw product. Onze kwaliteitslak is niet alleen verkrijgbaar in verschillende soorten, maar is ook nog eens krasvast, bestand tegen chemische producten, beter voor het milieu én betaalbaar. Nog niet genoeg voordelen? Geen probleem. Want naast al deze voordelen, zijn onze lakken ook bijzonder eenvoudig om te onderhouden.

Wauw. Nietwaar?

Lakkerij2

Geraffineerde technieken om bij weg te dromen

Ons atelier is gebaseerd op één kernwoord: maatwerk. We bereiden alles tot in detail voor, zodat jouw keuken of meubelstuk tot op het kleinste detail voldoet aan jouw eisen. Hoe we dit doen? Met behulp van onze geavanceerde computergestuurde machines, natuurlijk.

Het allernieuwste (droog)lakprocédé

Zo zijn we trots om te vertellen dat wij met het allernieuwste (droog)lakprocédé voor deurfronten, panelen en wanden werken. 

Daarnaast kan je kiezen tussen bijzonder veel kleurnuances. 

Satijn, structuur, hoogglans, parelmoer, metallic — of liever iets anders? 

Het kan allemaal.

Lakkerij3

Ontelbaar veel mogelijkheden

Net zoals bij de fineren, trouwens: ook hierbij kies jij de gewenste kleurwaarde. 

Of je nu gaat voor gebeitst, geceruseerd, gekalkt, gelakt, vernist, geschuurd of uitgeborsteld… 

Jij kan altijd zeker zijn van een piekfijne afwerking om bij weg te dromen…

Lakkerij4

Heb jij nog vragen over onze lakkerij?

Aarzel dan niet om contact op te nemen - of om gewoon eens langs te komen, natuurlijk!
Ik wil meer weten