x x x

BLANCO afvalsystemen: de elegante ingebouwde vuilnisbak voor jouw keuken

Met een BLANCO afvalsysteem in je keuken lig je nooit meer wakker van afvalsortering en recyclage.

Een ingebouwde vuilnisbak? Da’s ongezien efficiënt.

Ben jij op zoek naar een efficiënt systeem voor afvalscheiding in de keuken? Dan is een ingebouwde vuilnisbak van BLANCO afvalsystemen de perfecte oplossing voor jou. Ontdek snel waarom!

Blanco solon

Waarom kiezen voor een afvalsysteem van BLANCO?

BLANCO is een Duits familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring. De BLANCO Groep is een van s werelds toonaangevende fabrikanten van spoeltafels, mengkranen en afvalsystemen van de hoogste kwaliteit. Wanneer je bij Vasco een BLANCO afvalsysteem koopt, krijg je die expertise er gratis bij.

De afvalsystemen van BLANCO zijn erg veelzijdig. Er zijn modellen voor elke keuken — hoe groot, klein, strak, of landelijk die ook is. Zo bestaan er BLANCO vuilnisbakken voor uittrekbare voorpanelen, draaideuren, en werkbladen. Voor elk wat wils, dus.

BLANCO bouwt intelligente systemen met een elegant design, die écht inspelen op jouw wensen en noden in de keuken. Kom gerust eens langs bij ons om de mogelijkheden te ontdekken en te bespreken welk afvalsysteem het best bij jouw situatie past.

De voordelen van een ingebouwde vuilnisbak in de keuken

Twijfel je nog over welke vuilnisbak je wil in de keuken? Dan heb je vast al een ingebouwde vuilnisbak overwogen. Dit zijn de voordelen van zo’n systeem op een rijtje.

Met een ingebouwde vuilnisbak bespaar je heel wat ruimte in de keuken. De vuilnisbak is niet zichtbaar van buitenaf, maar netjes ingebouwd in jouw keukenkast. Zo krijgt je keuken er ook nog een nette uitstraling bij.

Net doordat ingebouwde vuilnisbakken het uitzicht van je keuken niet veranderen, zijn ze geschikt voor elk interieur — dus zeker ook voor het jouwe. 

Tot slot: vuilnisbakken in de keuken die niet zijn ingebouwd, worden vaak weggestopt in een hoekje of achter de deur. Die zijn dus niet erg bereikbaar. Een ingebouwde vuilnisbak is altijd binnen handbereik — die wordt namelijk geplaatst waar het jou, als thuiskok, het beste uitkomt.

Blanco ingebouwde vuilnisbak

Makkelijk afval scheiden en recyclen in een efficiënte keuken

Hoe veel of weinig afval je ook verzamelt: iedereen heeft een afvalsysteem nodig in de keuken. Daar kan je nu eenmaal niet onderuit. Maar daarom hoeft afval scheiden en recyclen niet moeilijk te zijn. 

Met de afvalsystemen van BLANCO wordt afval sorteren een fluitje van een cent. Aardappelschillen, plastic verpakkingen en glazen flessen vinden snel hun weg naar de juiste bak. Da’s beter voor het milieu en efficiënter voor jouw keuken.

Als iedereen op de juiste manier recyclet, kunnen we de verschillende soorten afval opnieuw verwerken tot waardevolle grondstoffen. Zo draag je bij aan een kringloop die ons milieu beschermt en dalen de kosten van afvalverwijdering aanzienlijk.

Blanco afval recycleren

De verschillende afvalsystemen van BLANCO

BLANCO afvalsystemen zijn er voor iedereen. Er zijn verschillende systemen beschikbaar, afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt, hoeveel afvalbakken je nodig hebt, en waar de vuilnisbak komt.

Komt je vuilnisbak achter een draaideur te staan?

Dan zijn BLANCO Singolo en BLANCO Botton Pro geknipte opties. Botton Pro heeft 2 tot 4 bakken, Singolo heeft er 1, maar laat ruimte voor de boiler en de leidingen in de onderkast.

Komt je ingebouwde vuilnisbak achter een uittrekbaar voorpaneel?

Kies dan voor BLANCO Select II of BLANCO Flexon II. Beide systemen hebben 2 tot 4 bakken en bestaan in verschillende varianten, afhankelijk van hoe breed je onderkasten zijn.

Zoek je een geïntegreerd afvalsysteem op het werkblad voor bio-afval?

Kies dan voor BLANCO Solon.

Zoek je een centrale sorteerbak in de spoelbak?

Dan is BLANCO Collectis het afvalsysteem voor jouw keuken.

Gebruiksgemak van BLANCO afvalsystemen

Alle afvalsystemen, mengkranen en spoeltafels van BLANCO zijn tot in de puntjes uitgedacht en zetten het gebruiksgemak van de klant voorop. Zo hebben de vuilnisbakken bijvoorbeeld stevige ergonomische handgrepen, waardoor je de afvalzakken eenvoudig uit de bak kan nemen.

Bovendien is het oppervlak van de vuilnisbakken makkelijk te reinigen — zo blijft je afvalreinigingssysteem lange tijd in goede staat, met extra aandacht voor hygiëne en netheid in de keuken.

Tot slot vind je op de website van BLANCO ook heel wat informatie over reiniging en onderhoud van de producten. Altijd handig!

Blanco ingebouwde vuilnisbak gebruiksgemak

Ontdek snel hoe BLANCO jouw keuken efficiënter maakt

We helpen je graag.
Bezoek de Novy showroom in Kuurne