x x x

Breng extra gemak in huis met de ComfortLift vaatwasser

Wanneer we een huishouden moeten organiseren, dan staan er elke dag opnieuw heel wat taakjes op dat lijstje. En het ene? Dat doen we al wat liever dan het andere… De ene vindt stofzuigen vreselijk — anderen vrezen het moment waarop de vaatwasser aangeeft klaar te zijn.

Nu, we kunnen je natuurlijk (nog) niet met alles helpen. Maar voor diegenen waarbij vaatwasser in- en uitladen’ op het lijstje staat? Voor hen hebben we iets leuks in petto…

Ontmoet: de ComfortLift vaatwasser… jouw nieuwe beste vriend!

Bij een gewone vaatwasser is het meestal je rug die eraan moet geloven: op enkele minuten tijd ben je al tientallen keren aan het bukken. Vervelend — zeker als rugpatiënt. 

En het is exact om dit op te lossen, dat die flitsende ComfortLift vaatwasser in het leven werd geroepen. Met deze vaatwasser hoef jij je tenslotte niet meer te bukken — ook al staat jouw vaatwasser op de grond. Handig!

Hoe werkt het?

Wel, eigenlijk is het eenvoudig. Dit knappe systeem laat toe om het onderste mandje op te tillen, zodat het op dezelfde hoogte komt als het bovenste. Op deze manier is die vaat altijd binnen handbereik — zowel bij het in- als uitladen! 

Met andere woorden: dit splinternieuwe tilmechanisme beantwoordt aan de wensen van de consument én tilt gebruiksgemak naar een heel nieuw… niveau (hihi).

Bekijk hier het filmpje.

Jouw eigen ComfortLift vaatwasser?

Aan het denken over een nieuwe keuken — of ga jij binnenkort renoveren? Dan is het misschien wel een tof idee om na te denken over jouw eigen ComfortLift vaatwasser! Kom anders eens langs bij Vasco Keukens en Interieur — en dan bekijken we samen wat jouw mogelijkheden zijn. Tot snel? 

Vragen? Contacteer ons gerust

Stel je vraag?