x x x

Design keukens op maat

Design keukens geven een moderne, uitdagende uitstraling aan je woning. De gebruikte materialen voor de afwerking zijn vaak hoogwaardiger, en daarom ook iets duurder. Het resultaat is een uniek keukenconcept. Dit zijn alvast de nieuwste design trends in de keuken!

Werkbladen met nano-technologie

Deze keuken is zo’n uniek concept. Het werkblad, de kasten en fronten van zijn vervaardigd uit contrasterend wit en zwart kunststof met nano-technologie. Concreet betekent dit dat je fijne krassen en strepen kan wegstrijken met een strijkijzer. Handig, toch? Vuile vingerafdrukken zal je ook niet vinden in deze keuken, want de toplaag van dit werkblad werd voorzien van een anti-fingerprint laag.

Designkeuken1

Kras- en vuurbestendig

Het keramisch barblad van Neolith kan bovendien tegen een stootje. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over krassen of het neerzetten van hete kookpotten. Onder het barblad zitten verborgen’ kastjes voor extra opbergruimte.

Designkeuken2

Push to open

Design is vaak greeploos. Ook hier zorgt dat voor een strakke look. Zo werd de koelkast mooi ingewerkt. De koelkast werd bovendien ook voorzien van Servo-Drive Flex: met een klein duwtje gaat de deur automatisch open. Handig wanneer je je handen vol hebt met andere dingen! De toestellen van Neff maken deze keuken compleet.

Designkeuken3

Ergonomie in de keuken

Kijk naast de esthetiek ook naar de praktische kant. Zijn de deurgrijpers praktisch, ruimte besparend,…Teken de keuken uit op de grond alvorens de aankoop. Kijk goed of alle handelingen goed doenbaar zijn. Raadpleeg informatie over de keuken driehoek voor de ergonomie van jouw keuken.

Designkeuken4

Wil jij ook een design keuken?

Kom eens langs