x x x

Ingrediënten voor een exclusieve keuken

Omdat we liever anders zijn dan anderen, omdat we origineel willen zijn en we anderen willen inspireren … Daarom houden we bij Vasco van exclusieve keukens! Maar wanneer is een keuken exclusief en wanneer niet? Een exclusieve keuken is volgens ons tijdloos, praktisch en stijlvol. Dit alles gemaakt uit de beste materialen. We geven je het recept van onze ideale exclusieve keuken. Het koken is aan jou …

Vakmanschap

Meesterschap, talent en deskundigheid: dat is het begin van een exclusieve keuken. Bij Vasco Keukens & Interieur kan je steeds rekenen op vakmanschap. Als Vlaams familiebedrijf hebben we al 40 jaar ervaring in het maken van keukens op maat. Van ontwerp tot productie en van transport tot plaatsing zijn je keuken en interieur in bekwame handen. Daarnaast hebben we een eigen atelier en lakkerij. This is where the magic happens. Onze vakmensen nemen de tijd om jouw keuken tot een exclusief pareltje te maken.

Exclusief1

Maatwerk

Een exclusieve keuken is een kookruimte waar jij, perfect op maat, je creatieve kookkunsten kan bovenhalen. Daarom meten we jouw keuken steeds perfect op. Elke ruimte wordt benut. Want potten en pannen heb je nooit genoeg. Het resultaat? Een exclusieve keuken die niemand anders heeft. We staan je met hand en tand bij om een zo goed mogelijk jouw wensen te kunnen realiseren. Begin al maar te watertanden bij het idee van jouw nieuwe keuken.

Exclusief2

Esthetiek

Het oog wilt ook wat. Daarom hechten we bij Vasco veel belang aan de looks van jouw exlusieve keuken. Moderne, landelijk of industrieel? Droom het en wij maken het! Weet je niet goed wat je wil (of heb je gewoon té veel keuze)? Don’t panic: onze experten zijn er om jou te adviseren en bij te staan bij elke stap in het keuzeproces. Samen gaan we voor jouw exclusieve droomkeuken.

Exclusief3

Op zoek naar jouw eigen exclusieve keuken?

Laat je inspireren in onze showroom