x x x

Interieur op maat van je levensstijl

Vraag jij je wel eens af: Wie ben ik? Wat vind ik belangrijk? Hoe leef ik? Waar heb ik behoefte aan? Iedereen die z’n interieur inricht, zou dat eigenlijk moeten doen. Onze klant, die een tweede verblijf aan zee herinrichtte, deed dat. Op basis van haar antwoorden tekenden wij een ontwerp uit.

Tot rust komen

Onze klant wil in haar appartement tot rust komen, maar ook kunnen werken met zicht op zee. Daarom maakten we een werkblad dat ze eenvoudig kan inklappen. Staat het open? Dan wordt er gewerkt. Is het dicht? Dan merk je niets van een bureau en zie je alleen een mooi meubel dat opgaat in het geheel.

We voorzagen ook voldoende sfeerverlichting en opbergruimte. Op de bank, tegen het raam, is het aangenaam zitten. De bank is afgewerkt met een dikke fineer die iets ruwer is met meer nerfstructuur, maar daarom veel karakter heeft.

Interieurlevensstijl1

Bourgondiër

Omdat onze klant enorm van een lekkere aperitief geniet, installeerden we een bar, ijsmachine en wijnklimaatkast midden in de woonkamer. Samen vormen ze een mooie eye catcher. Ook kunst moest opvallen. En de dingen waar je van houdt en die je mooi vindt, moet je laten zien. Daarom is de opbergkast gedeeltelijk open.

Interieurlevensstijl2

Functionele keuken

De keuken mocht niet te veel opvallen, maar moest vooral functioneel zijn. Vandaar dat deze een beetje afgesloten is. Een lage kast verbindt de keuken en de woonkamer. Het is een strakke keuken geworden met alles erop en eraan die bijzonder makkelijk in onderhoud is. Dat is vooral dankzij het werkblad in dekton, een keramisch materiaal dat geen sporen nalaat. De kasten zijn in poederlak en de spatwand is van gelakt glas. Samen zorgen die drie afwerkingen voor een mooi materiaalcontrast.

De dampkap werd in de bovenkasten ingebouwd en valt dus amper op. Onder de bovenkasten hangt er indirecte led verlichting. Mooi en sfeervol, ook wanneer de keuken niet in gebruik is. De toestellen zijn van Miele met als blikvanger de koelkast, omdat die met z’n 90 cm breedte enorm ruim is. Handig wanneer je, net zoals onze klant, slechts één keer per week boodschappen doet.

Interieurlevensstijl3

Minimalistische slaapkamerinrichting

In de slaapkamers werkten we met een verborgen railsysteem en een schuifbare wand. Er is ook veel bergruimte voorzien die zeker gebruikt wordt wanneer de kleinkinderen op bezoek zijn.

De kastdeuren zijn van kunststof met lederlook accenten. Dat maakt dat ze budgetvriendelijk zijn, maar toch ook een fijne structuur hebben die warm aanvoelt. In de grote slaapkamer staat er onder de televisie een kast die deels ingebouwd is in de muur. Dat noemen we bij Vasco spelen met volumes. Door ze deels in de muur in te bouwen vloeit het ene volume over in het andere en dat zorgt voor een speelse twist.

Het resultaat? Een geslaagde totaalinrichting die helemaal aan de verwachtingen van onze klant voldoet. Op maat van haar wensen en manier van leven.

Interieurlevensstijl4

Toe aan een nieuw interieur?

Maak een afspraak