x x x

Kasten op maat

Vasco biedt een volledig interieur op maat aan. Bepaal de look en functie van je kast door zelf het materiaal, de afmetingen en de afwerking, zoals geïntegreerde verlichting, te kiezen. Je meubels worden met de hand gemaakt in ons atelier in Kalmthout.

Ontdek de mogelijkheden van Vasco en maak een afspraak in onze showroom. We gieten je wensen in een gedetailleerd 3D plan, zodat je een duidelijk beeld hebt van je toekomstige interieur.

Laat je alvast inspireren!

Badkamermeubel

Maak je badkamer aangenaam en gezellig met een mooi badkamermeubel. Kies de verlichting, spiegel, badkamerkraan en indeling van de kasten. Vasco maakt ook je douchewand en badbekleding op maat.

Kastenopmaat1

Dressing

Wat is er leuker dan een ordelijke en mooi gevulde dressing? Functioneel en esthetisch tegelijk. Vasco denkt met je mee over de meest praktische indeling in functie van de ruimte en je op te bergen spullen.

Kastenopmaat2

TV meubel/​wand

Is het een meubel of een wand? Het verschil is soms moeilijk te zien. Maak je TV meubel zo groot als je zelf wilt afhankelijk van wat je er in wilt opbergen.

Keukens Vasco Ingebouwde kasten hout

Haardwand

Vasco ontwerpt je haardwand op maat en levert die inclusief de haard en de vuurvaste omkasting.

Kastenopmaat4

Opbergkast

Bergkasten voor de inkomhal, bijkeuken, zolder… aan bergkasten heb je nooit genoeg. Vasco zorgt voor een slimme indeling en stevige afwerking.

Kastenopmaat5

Wasplaats

Op zoek naar een praktische, maar toch mooie wasplaats in je huis? Door onze op maat gemaakte kasten kunnen wij jouw wasmachine en/​of droogkast perfect inwerken tot een mooi en strak geheel!

op maat gemaakte ingebouwde kasten wasplaats

Vrijstaand meubel

Vasco gaat verder dan kasten. We ontwerpen ook bureaus, eettafels, salontafels en dressoirs.

Kom met je plannen en ideeën naar onze showroom! Wedden dat we ze tot leven brengen?

Kastenopmaat6

Goesting gekregen om je interieur te vernieuwen?

Maak een afspraak