x x x

Jouw keuken ontwerpen? Dat doen we live, waar jij bij zit!

Een keuken kopen bij Vasco, hoe gaat dat precies in z’n werk?” Een vraag die we regelmatig krijgen. En daarom besloten we om het jullie allemaal te vertellen. Zo weten jullie precies waaraan jullie je kunnen verwachten tijdens het eerste bezoek aan onze showroom.

Van intakegesprek tot live getekende keuken…

Zoals bij heel wat andere bedrijven, start ook onze relatie met een warm intakegesprek. 

Jij vertelt ons precies wat je wil en verwacht — en voorziet ons van alle gegevens die we nodig hebben. 

En da’s eigenlijk al wat jij moet doen!

Keukenontwerp1

We gaan aan de slag voor jou.

Want nu is het natuurlijk aan ons om het voorstel voor jouw nieuwe keuken uit te tekenen. En dit doen we het allerliefst ter plaatse. Terwijl jij ons vertelt wat je voor ogen hebt, tekenen wij live mee. Deze tekening kan jij live volgen op de televisieschermen in de showroom.

Op deze manier kan jij meteen eventuele aanpassingen vragen: specifieke elementen die er zeker nog bij moeten komen — of net geschrapt moeten worden.

En daar houdt het niet op! Want als jij tevreden bent van je tekening, gaan we nog een stapje verder door het geheel fotorealistisch te renderen. Zo krijg jij een volledig accuraat beeld over de toekomst van jouw keuken.

Keukenontwerp2

Aanschouw onze productieruimte…

Vervolgens nemen we je graag even mee naar onze unieke en, al zeggen we het zelf, indrukwekkende productieruimte. Daar kan je met je eigen ogen aanschouwen hoe wij alles à la minute creëren. Speciaal voor jou.

Op deze manier hopen we je te laten zien dat een keuken van Vasco, een smakelijke keuken met een hart voor koken is. Een compleet huisgemaakt gerechtje, met enkel kwaliteit en véél persoonlijkheid als kruiding. 

Keukenontwerp3

Iedere verkoper heeft een eigen manier van werken. Maar onze mindset? Die is 100% Vasco!”

Bij Vasco draait het steeds om onze drie parameters: esthetiek, praktisch comfort en budget. 

En het is dan ook het persoonlijke doel van elk van onze medewerkers om op al deze gebieden te kunnen helpen.

Keukenontwerp4

Architecturale kennis

Gelukkig hebben heel wat van onze verkoopsadviseurs een achtergrond in architectuur, waardoor ze dé perfecte partner zijn om in te schakelen wat (keuken)design betreft.

Ben jij klaar voor een warme ontvangst in een Belgisch familiebedrijf, waar elke medewerker staat te trappelen om mee na te denken over jouw project? Dan ben jij aan het juiste adres bij Vasco Keukens. 

Want, ja… wij zorgen voor een persoonlijke keuken om handen én vingers bij af te likken.

Keukenontwerp5

Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Of gewoon eens langs te komen in onze showroom, natuurlijk.

Kom eens langs