x x x

Keukens Vasco Wilrijk sluit de deuren

2022 wordt voor Keukens Vasco een jaar vol verandering. Om mee te beginnen, mailen we u vandaag om te vertellen dat wij onze showroom in Wilrijk sluiten. Maar dat hoeft niet per sé iets negatiefs te zijn…

Deze sluiting zorgt er tenslotte voor dat we de ruimte hebben om te investeren in onze showroom in Kalmthout: we zullen het huidige aanbod uitbreiden en vernieuwen, zodat dit volledig beantwoordt aan al uw dromen en verwachtingen.

Bovendien zijn we ervan overtuigd dat onze service het sterkst is vanuit de showroom in Kalmthout, aangezien de productie van élke keuken daar gebeurt. We besloten, met andere woorden, om in te zetten op het epicentrum van onze organisatie. We geloven dat we op deze manier inzetten op onze grootste kracht: de persoonlijke service die Keukens Vasco zo typeert.

Vasco kalmthout showroom

En nu?
Op zich verandert er voor u niet veel. U kan nog altijd terecht bij het team van onze knappe showroom in Kalmthout voor vragen, updates of aanpassingen aan je bestaande Vasco-keuken. Is uw dossier nog actief en kocht u uw keuken in de showroom van Wilrijk? Geen zorgen: uw dossierbeheerder blijft ter beschikking voor al uw vragen vanuit onze toonzaal in Kalmthout.


Heeft u nog vragen?
Heeft u nog vragen voor ons, over hoe de werking vanuit Kalmthout eruit ziet — of hoe de sluiting van de showroom in Wilrijk effect heeft op uw project? Aarzel dan niet om ons te bellen of mailen op de bekende adressen. Wij halen graag eventuele bezorgdheden weg.

Tot snel in Kalmthout,
Het volledige Vasco-team