x x x

Novy One, de kookplaat met afzuiging van Novy

Novy One is een ingebouwde dampkap die jou in alle stilte helpt het plezier van koken terug te vinden. Ontdek m nu.

Een dampkap in je kookplaat? Verrassend efficiënt!

Novy One is het absolute toppunt van compacte efficiëntie. Laat je niet misleiden door het formaat van het toestel: zelfs met een apparaat van 78 cm en een discrete centrale afzuigtoren is er geen gebrek aan afzuigkracht. 

Bovendien heeft Novy One een krachtige motor en verschillende functionaliteiten die hobbykoks goed kunnen gebruiken. Denk maar aan automatische potdetectie waarmee je sneller aan de slag gaat, een speciale grill en een brugfunctie die automatisch twee kookzones combineert tot één groot kookvlak. 


Novy one ingebouwde dampkap

Ingebouwde dampkap met elegant design

Het strakke, zwarte ontwerp van Novy One past in élke moderne keuken. De toren van de werkbladafzuiging bestaat uit vaatwasbestendig zwart metaal, de kookplaat uit stijlvol glas. Wanneer niemand kookt, verdwijnt de afzuigtoren in de kookplaat en is enkel het glas zichtbaar — oneindige mogelijkheden voor wie houdt van een strak afgelijnde keuken.

Novy One is beschikbaar met afvoer naar buiten of met recirculatie — voor elk wat wils, dus. Heb je thuis geen grote keuken? Kies dan voor het compacte recirculatiesysteem, dat geurtjes binnenshuis verwerkt met een efficiënte koolstoffilter. Heb je meer ruimte? Dan is ook een afvoer naar buiten mogelijk. 

Het resultaat van een dampkap in je werkblad

Wat betekent zo’n kookplaat met afzuiging nu voor thuiskoks zoals jij? 

Zoals je intussen al weet, staat de centrale afzuigtoren vlakbij de kookzones. De kookdampen die uit jouw potten en pannen komen worden dus rechtstreeks bij de bron afgezogen, waardoor Novy One minder zuigkracht nodig heeft en dus een fluisterstille werking garandeert. Dat is ideaal om een heerlijke maaltijd op tafel te toveren terwijl je kind op de zetel ligt te dutten of je partner aan de keukentafel in de laatste meeting van de dag zit.

Daarnaast is Novy One gebruiksvriendelijk en eenvoudig in onderhoud. De metalen afzuigtoren wordt snel proper in de vaatwas en de glazen kookplaat onderhoud je met water en detergent. Zelfs als je even niet oplet, en je aardappelen of pasta overkoken, kan je rekenen op de vaste en uitneembare lekbakken die alles opvangen.

Novy one werkbladdampkap

Kortom: jij kan als hobbykok dankzij Novy One volop genieten van gezellige kookmomenten in de keuken waar jij van droomt. Alleen, met je partner of met de kids. Zonder geluid, zonder zorgen.

Ontdek het One-gamma nu met je eigen ogen - en oren.

We helpen je graag.
Bezoek de Novy showroom in Kuurne