x x x

Precisiewerk

Je weet, Vasco maakt keukens en interieurs op maat. Wanneer je beide door Vasco onder handen laat nemen, ben je verzekerd van een stijl die overal doorgetrokken wordt. Het resultaat: een woning die tot in de kleinste details afgewerkt is en die één geheel vormt.

Eigentijdse keuken

De keuken is bijzonder praktisch, omdat we rekening hielden met de werkdriehoek’. Zo is de loopafstand tussen het fornuis, de koelkast en de gootsteen klein. Dat verhoogt het comfort tijdens het koken.

Strak is de keuken ook. Let op de dampkap van Novy, de greeploze kasten in poederlak, het werkblad in composiet en de schuifwand die het koffiezetapparaat en andere spullen verstopt.

Op het eiland rust een enorm zwaar blad dat ondersteund wordt door palen die geïntegreerd zijn in de constructie. Het blad zweeft dus als het ware. 

Precisiewerk1

Haardwand in poederlak

Het meest bijzondere aan deze totaalrenovatie is de wand met gashaard. Omdat het oppervlak zo groot is en niet alles in één keer door de machine kon om te poederlakken, maakten we er verschillende stukken van. Ook de montage was een huzarenwerk. Boven en onder de kastenwand verwerkten we led verlichting. Dat maakt dat de woonkamer er s avonds heel sfeervol uit ziet. 

Precisiewerk2

Bijkeuken en kasten

Ook de bijkeuken is greeploos met een kunststof werkblad. In de gang staat er een garderobe in kunststof, en op de bovenverdieping een kast in fineer met verticale greeplijsten. Handig voor de administratie.

We hebben alles in ruim 2 weken geplaatst.

Precisiewerk3

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning?

Neem contact met ons op