x x x

Risotto uit de stoomoven

Een goede risotto maken kan een hele opgave zijn, maar in de stoomoven is het een fluitje van een cent. Roeren of de bouillon toevoegen in etappes is niet meer nodig. De stoomoven doet al het werk en je risotto kan niet meer mislukken.

Ingrediënten

Voor het gerecht:

  • 100 g risotto
  • 200 g bouillon
  • 20 g oude kaas
  • 20 g platte peterselie
  • 10 g sjalot
  • 10 g knoflook
  • 15 g boter


Instellingen

20 minuten in de stoomoven op 100°C.

Bereidingswijze

  1. Fruit de sjalot en knoflook aan en voeg de risottorijst toe.
  2. Glazig maken en alle bouillon toevoegen.
  3. Even aan de kook brengen in de stoomoven gedurende 20 minuten.
  4. Afwerken met peterselie, oude kaas, peper en zout.

TIP: Voeg groenten toe naar keuze.

Op zoek naar een keuken om dit gerecht in te maken?

Ontdek onze projecten!