x x x

De renovatie van een keuken in enkele stappen

Wanneer je droomt van een nieuwe keuken, maar niet van het prijskaartje, kan de renovatie van je bestaande keuken een betaalbaar alternatief zijn. Maar hoe gaat dat juist in zijn werk? En wat zijn de grote voordelen? Wij lichten toe!

Neem contact op

Begin bij het begin: contacteer ons en vraag een gratis offerte aan, online of in de showroom. Of je oude keuken er een van Vasco is of niet, doet er voor ons niet toe. Wij helpen je met plezier jouw droomkeuken realiseren.

Renovatiekeuken1

Jouw keuken, jouw stijl

Als we jouw aanvraag hebben ontvangen, gaan we na wat de mogelijkheden zijn. Dat gaat het best ter plaatse bij jou thuis. We nemen alle maten op en luisteren aandachtig naar jouw wensen. Zijn er verouderde toestellen die vervangen moeten worden? Zijn er nieuwe toestellen die ingebouwd moeten worden? Welke stijl wil je creëren? Hou je van een landelijke look, of hou je het liever strak? Welke kleurencombinaties spreken jou aan? We komen het allemaal te weten tijdens ons gesprek!

Renovatiekeuken2

What you see is what you get

Vervolgens gaan we aan de slag met je plannen. We nodigen je uit bij ons in de showroom, zodat je een beeld krijgt van hoe je gerenoveerde keuken er zal uitzien. Vind je de kleuren leuk? En wat denk je van het materiaal van je werkblad? Als er iets niet helemaal naar je zin is, gaan we samen na welke alternatieven er mogelijk zijn: van materialen tot kleurcombinaties, handgrepen of toestellen… Jij beslist!

Renovatiekeuken3

Van droom tot realiteit

Tot slot maken we van jouw droom werkelijkheid. Je keuken wordt op maat gemaakt in ons atelier, onze vakmannen zullen die vervolgens nauwkeurig plaatsen, mét een glimlach.

Renovatiekeuken4

Voordelen van een keukenrenovatie

En gerenoveerde keuken is niet alleen een betaalbaar alternatief, er zijn daarnaast nog andere pluspunten. Zo geniet je bijvoorbeeld van een snelle service. Jouw keuken is op minder dan een dag gerenoveerd, want er is minder breekwerk nodig en we hebben vooraf alles opgemeten.

Renovatiekeuken5

Ook je keuken renoveren?

Kom eens langs