x x x

Vragen rond onze veiligheidsmaatregelen, jouw plaatsing, openingsuren of afspraken? Lees hier onze laatste updates.

Het coronavirus heeft een impact op onze hele maatschappij. We houden je op de hoogte van de invloed op onze eigen interne werking.

Het kan je niet ontgaan zijn dat het coronavirus Covid-19 een belangrijke impact heeft op onze samenleving. Ook Vasco dient hierin zijn verantwoordelijkheid te nemen. Om je op de hoogte te houden van de impact op jouw bestellingen, afspraken of onze openingsuren geven we hier alle laatste updates. Heb je toch nog extra vragen? Bel dan naar +32 (0)3 666 63 96.

Update 5 juli 2021:

De maatregelen blijven voorlopig ongewijzigd. Maak gerust een afspraak en we helpen je graag persoonlijk verder in onze showroom.

Update 26 april 2021:

Onze toonzalen zijn opnieuw geopend! Om iedereen voldoende tijd bij onze adviseurs te geven werken we nog steeds het liefst op afspraak. Maak jouw afspraak via ons contactformulier of via [email protected]​keukensvasco.​be. Je bent welkom met 2 personen en het dragen van een mondmasker blijft verplicht.

Update 25 maart 2021:

Door de stijgende cijfers zijn de maatregelen door de overheid opnieuw verstrengd. We zijn genoodzaakt onze toonzalen te sluiten en jullie enkel te ontvangen op afspraak. Je mag maximum met 2 komen en het dragen van een mondmasker blijft verplicht.

Contacteer ons via het contactformulier of via [email protected]​keukensvasco.​be om je afspraak in te plannen. We ontvangen je graag!

Update 1 maart 2021:

De maatregelen zijn op heden nog niet versoepeld door de overheid. Al onze veiligheidsmaatregelen blijven daarom van kracht.
Contacteer ons voor een afspraak, telefonisch of per mail, en we helpen je met veel plezier bij het kiezen van jouw droomkeuken!

Update 30 november 2020:

Goed nieuws! Vanaf 1 december mogen onze showrooms opnieuw openen. We kijken er naar uit om je opnieuw te kunnen ontvangen.

Een keuken kies je niet op enkele minuten tijd in je eentje, dat begrijpen we maar al te goed! Om onze klanten meer tijd te geven bij onze adviseurs werken we momenteel enkel op afspraak met een maximum van twee personen. Zo kan je langer blijven dan een half uur. Afspraken maken kan je telefonisch of via mail.

Een mondmasker blijft verplicht net als het ontsmetten van de handen bij het binnenkomen.

Update 3 augustus 2020:

Omwille van de strengere maatregelen opgelegd voor de provincie Antwerpen is het dragen van een mondmasker bij het bezoeken van onze showrooms verplicht. Ook het ontsmetten van de handen bij het binnenkomen is verplicht.

We werken nog steeds liefst op afspraak. Deze kan je telefonisch of via mail maken.

Update 4 mei 2020:

Goed nieuws! Vanaf volgende week maandag, 11 mei, kunnen we jullie weer met open armen ontvangen. Om de veiligheid voor iedereen zo goed mogelijk te garanderen werken we liefst op afspraak. Deze kan je telefonisch of via mail maken.

Om de veiligheid van onze klanten én onze medewerkers zo goed mogelijk te garanderen hebben we verschillende maatregelen getroffen: aan de ingang staat er een display waar jullie handgel, handschoenen en mondmaskers kunnen vinden. Het ontsmetten van de handen met handgel is verplicht, de handschoenen en mondmaskers staan vrijblijvend ter beschikking.

Bij aankomst dient elke bezoeker zich aan de balie aan te melden zodat we het bezoek zo vlot en veilig mogelijk kunnen laten verlopen. Ook tijdens het bezoek worden veiligheidsmaatregelen gehanteerd waaronder het bewaren van voldoende afstand, plexi schermen op de bureaus van onze verkopers,…

Hopelijk normaliseert deze situatie zo snel mogelijk, maar ondertussen kijken we er naar uit jullie weer te ontvangen!

Zijn de openingsuren van de showroom nog accuraat?

Vanaf 11 mei zijn onze showrooms in Kalmthout en Wilrijk opnieuw te bezichtigen tijdens onze gewone openingsuren.

Ik heb een afspraak voor een opmeting, plaatsing of interventie. Blijft de afgesproken datum gelden?

We moeten al onze opmetingen, plaatsingen en andere interventies uitstellen zodat we jouw gezondheid en die van onze medewerkers niet in gevaar brengen. We nemen contact op van zodra we zicht hebben op een nieuwe datum.

Heb je na het lezen van dit artikel nog een vraag n.a.v. de situatie rond het coronavirus?

Neem contact op en we helpen je verder!
Contact