x x x

Dit was Vasco op Bouw & Reno 2016

Het zit er weer op. Bouw & Reno, dé renovatiebeurs in Antwerpen, is voorbij. Wij, Vasco, stonden er met een — al zeggen we het zelf — best indrukwekkende stand van 9 t/​m 17 januari. Voor wie er niet was, leggen we nog even uit wat je op onze stand kon zien.

Greeploze keuken met groot kook- en spoeleiland

Er stond een greeploze keuken in poederlak — kleur maanlicht — met zeven grote kolomkasten, toestellen van ATAG (Matrix-reeks) en een plafondunit met randafzuiging die we op discrete manier inbouwden. Ook het eiland was in dezelfde matte poederlak met een SPEKVA werkblad in massief hout, River Washed en zwart gebeitst. Dat zorgde voor een spannend contrast.

Het eiland was multifunctioneel. Een eettafel voor vier personen, twee grote geïntegreerde spoelbakken, een inductie kookplaat en een aperitief gedeelte met barkrukken in echt koeienvel.

Bouwreno161

Klein maar fijn

Ingenieus zoals onze standenontwerpers zijn, bouwden ze een projectkeuken in de wand van onze stand. Een compacte, basic maar trendy keuken. Met voldoende opbergruimte, een grote en kleine spoelbak met verlek, een keramische kookplaat en een grote oven heb je alles bij de hand. Zet nog een koffieapparaat en microgolfoven op het aanrecht en je bent zelfs helemaal voorzien!

Bouwreno162

Eiken keuken

Een puur eiken keuken met lintzaagmotief en strak gelijnde greeplijst viel bij veel bezoekers in de smaak. Het hoogwaardig DEKTON werkblad gaf een authentieke look. Dekton is als werkvlak super hitte- en vlekbestendig! Aan de zijkanten plaatsten we discreet ingewerkte NIKO Mysterious stopcontacten. Handig om bijvoorbeeld je smartphone op te laden.

De MIELE toestellen, waaronder een koffiezet, combi-oven en combi-stoomoven, integreerden we in de hoge kastenwand. De koelkast en vaatwasser zaten volledig, zonder grepen, weggewerkt. Door een simpele duw op de deur springen deze automatisch voor je open. De grote gaskookplaat en de donkere tegels, zorgden voor het rustiek gevoel. Dit in tegenstelling tot de MUUTO designlampen die een hedendaagse touch aan de ruimte gaven. Door de grote familiefoto van héél het Vasco team, voelden bezoekers zich meteen welkom!

Bouwreno163

Barkast

Dé eyecatcher van onze stand was de wand met open nissen, glazen vitrinekasten met ingebouwde ledstrips en een indrukwekkende zelfontwikkelde barkast met twee wijnkoelers onderaan. In de extra dikke deuren van de barkast kon je flessen, glazen en andere accessoires opbergen. Een must voor iedere wijnliefhebber!

Bouwreno164

Strakke TV-wand

In gesloten toestand bestond deze woonwand uit 3 volumes. Achter een grote schuifdeur, in betonlook, zag je een TV tevoorschijn komen. In combinatie met de kasten in lichte poederlak is dit een tijdloos wandmeubel.

Photo credits: Edu Vangelderen — Concept & design by Rebooth

Bouwreno165

Toe aan een nieuwe keuken?

Maak een afspraak