x x x

Dit was Vasco op Bouw & Reno 2017

Ook dit jaar stond Vasco met een mooie stand op Bouw & Reno in Antwerp Expo. Je vond er onder andere deze moderne keuken. Deze keuken geeft een hedendaagse look aan elke woning.

Moderne keuken met nano-technologie

De deuren en het werkblad zijn gemaakt uit kunststof laminaat met nano-techniek. De kleuren White Velvet en Black Velvet geven het geheel een strakke look.

De toplaag van het werkblad is anti fingerprint. Geen vuile vingerafdrukken meer in je keuken! Bovendien zorgt de nano-techniek ervoor dat kleine fijne krassen kunnen worden weggestreken met een strijkijzer. Een ideale toepassing voor werbladen en keukenfronten. Meer informatie over de nano-technologie vind je hier.

Bouwreno1

Push to open

Dankzij de Servo-Drive Flex gaat de koelkast automatisch open wanneer je er een duwtje tegen geeft. 

Het keramisch werkblad van Neolith kan tegen een stootje: zet er gerust een hete kookpot op neer. De mooie grijze kleur (Iron Grey 60 mm) past netjes bij het geheel.

Het zit m in de details. De keuken is tot in de puntjes afgewerkt met verborgen kastjes onder het barblad en toestellen van NEFF.

Bouwreno2

Dressing met een twist

Deze tijdloze dressing werd op maat ontworpen als vrijstaand blok met plooideuren langs één kant. De deuren zijn gemaakt uit kunststof laminaat (Gladstone Eik Grijs).

Bouwreno3

Zwarte nissen met lederlook

De zwarte nissen, ook in laminaat (Black Velvet Nano met rugwand in Claef Decolegno /​kleur: U129 Primofiore) geven diepte aan de kasten. Bovendien geeft de zwarte lederlook net dat tikkeltje extra aan het geheel.

Bouwreno4

Eigentijdse badkamer

Het lange, witte werkblad (kleur: Kerrock Snow White) met geïntegreerde spoelbakken een gevoel van ruimte.

Bouwreno5

Landelijke keuken

Deze keuken (model Dinant) heeft een uitgesproken landelijke stijl. De deuren in massief eik (kleur CL5-55203) zorgen voor die look. Het werkblad in composiet (Silestone Calypso Poli) zorgt voor de afwerking.

Bouwreno6

Toestellen van Electrolux

De toestellen werden zorgvuldig geselecteerd. Deze apparaten zijn van Electrolux. Zo heeft de onderste korf van de vaatwasser een liftsysteem.

Fan van de eettafel? Deze Deense tafel van Spekva kun je in elke houtsoort en afmeting kiezen.

Bouwreno7

Landelijke haardwand

De haardwand en wandkasten (model Avesta) sluiten naadloos aan bij de landelijke keuken. De deurtjes werden afgewerkt met een satijnlak (kleur Lava).

Bouwreno8

Verborgen deuren

De Open nissen met houtlook zijn van Gladstone Eik Greige.

Leuk detail: de kolomkasten hadden een verborgen doorloopkast naar onze berging op de beurs.

Bouwreno9

Onze keuken in jouw woning?

Neem contact op