x x x

Vasco Keukens & Interieur blijft verder bouwen aan de toekomst!

Stilstaan’ staat niet in het woordenboek van Vasco Keukens & Interieur! We willen onze klanten altijd op de beste manier kunnen verder helpen en onze werking optimaliseren. Daarom zijn we vorig jaar gestart met het vernieuwen van onze showrooms in Kalmthout en Wilrijk.

De vernieuwde showrooms maken het binnenkort mogelijk om onze 3 interieurgamma’s — Plano, Vasco en Scalo — een eigen plek te geven en beter te tonen.

Showroom Kalmthout

De showroom in Kalmthout kreeg vorig jaar reeds een eerste update. De showroom werd uitgebreid met een extra ruimte met verdieping. Deze wordt nu als een sfeervol appartement’ingericht met de interieurlijn van Scalo.

Vorige week zijn we ook gestart met het vernieuwen van de volledige voorgevel om de moderne uitstraling door te trekken naar de buitenkant van het gebouw.

Showroomkalmthout

Showroom Wilrijk

Ook de showroom in Wilrijk hebben we reeds gedeeltelijk aangepakt. De bovenverdieping werd volledig gestript en omgetoverd tot een moderne toonzaal. Door gebruik te maken van industriële elementen, strakke plafonds en gietvloeren creërden we een loft-inspired” look.Daarnaast valt er veel meer daglicht binnen dankzij de nieuwe ramen aan de voorkant van het gebouw. Hier vind je onze Scalo-lijn en ander maatwerk voor interieurs.

ShowroomWilrijk

Alles voor de klanten!

De vernieuwde showrooms maken het mogelijk om het aanbod van Vasco Keukens & Interieur in z’n geheel te ontdekken. Alles onder één dak: overzichtelijk en volledig. Zo krijg je een beter beeld van onze mogelijkheden.

Exclusief1

Benieuwd naar onze nieuwe showrooms?

Kom eens langs