x x x

Hoe Vasco een keukenontwerp realiseert

Nadat je beslist hebt hoe jouw droomkeuken er moet uitzien, kan het echte werk beginnen: Vasco zet jouw keuken ontwerp om in productie. Wist je dat Vasco dat volledig zelf doet? En heb je er al eens bij stilgestaan hoe dat traject precies verloopt? Van droom tot keuken, een blik achter de schermen.

Zagerij

De productie van jouw Vasco-keuken ontwerp begint in de zagerij. 

Daar worden de panelen van de keukens en interieurs stuk voor stuk zorgvuldig op maat gezaagd.

Keukenontwerp1

Freesmachine

Daarna worden de MDF-platen verder bewerkt. Dat begint bij de freesmachine, die zorgt al in een vroeg stadium voor een bepaalde afwerking. Denk maar aan afgeschuinde randen voor een greeploze keuken, of de typische groeven voor een landelijke stijl.

Keukenontwerp2

Keuken ontwerp op maat

Bij Vasco kies je voor een standaardkeuken of je laat een keuken ontwerpen op maat. De maatwerkafdeling is ons paradepaardje. Daar worden de keukens zorgvuldig gebouwd en tot in de puntjes afgewerkt.

Keukenontwerp3

Lakkerij

Nadat de materialen op maat gezaagd en bewerkt werden, krijgen ze een kleurtje. Dat gebeurt in de poederlakkerij. De panelen moeten allemaal exact dezelfde kleur krijgen, daarom is het belangrijk dat ze mooi achter elkaar door de machine gaan. Zo zit je achteraf niet met een kleurverschil.

Keukenontwerp4

Andere afwerkingsmogelijkheden

Poederlak is de meest gekozen manier van afwerken, gezien de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Maar we kunnen jouw keuken ook in een andere afwerking ontwerpen zoals fineerhout, of een hoogglans- of satijnlak. En dan zijn we helemaal klaar om te installeren! 

Keukenontwerp5

Overtuigd van onze aanpak?

Kom langs en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.
Maak een afspraak