x x x

Wat kan je allemaal doen met een heetwaterkraan?

Hoe maken we van je nieuwe keuken een échte droomkeuken? Wel, een droomkeuken is voor ons stijlvol, kwalitatief én gebruiksvriendelijk, tot in de kleinste details. Een heetwaterkraan is een populaire keukentool die aan al die eisen voldoet. Een belangrijke toets die het geheel af maakt.

Ben je op zoek naar een duurzame kraan die zichzelf op lange termijn terugbetaalt? Lees verder en kom alles te weten over onze heetwaterkranen. Zo ben je weer een stapje dichter bij die droomkeuken van jou… 

Nooit meer wachten op kokend water…

De naam zegt het zelf al: dankzij een heetwaterkraan heb je onmiddellijk heet water. Super gemakkelijk voor wanneer je snel eten op tafel wil toveren of als je na een lange dag direct met je thee in de zetel wil ploffen. Je spaart dus heel wat tijd uit en tegelijkertijd draag je ook zorg voor het milieu. Je water verwarmen tot 100°C verbruikt veel minder energie met een heetwaterkraan dan water met een waterkoker of pot op je kookplaat. Kortom, een duurzame oplossing voor jou én de natuur.

Realisatie heetwaterkraan

… en nooit meer sleuren met flessen

De voordelen van een heetwaterkraan zijn trouwens niet alleen in de keuken te voelen. Eén van de meest vervelende dingen wanneer je inkopen gaat doen? Je zware boodschappen vervoeren (wanneer je geen wagen hebt) en uitladen. Wanneer je dankzij de heetwaterkraan geen flessen water meer hoeft te kopen en te versleuren, zal je de positieve impact dus ook kunnen voelen aan je rug.

Quooker kraan

Een duurzame oplossing

Over die win-win gesproken: heb je er al over nagedacht hoeveel plastiek waterflessen je uitspaart met onze heetwaterkraan?* Jep, je hoort het goed. Naast koken, kan je water ook automatisch zuiveren wanneer je kiest voor de ingebouwde filter. Het lekkerste, goedkoopste én meest duurzame water komt voortaan uit je kraan! Uit onderzoek blijkt dat je je heetwaterkraan al na 2 tot 3 jaar hebt terugverdiend. Over een goede investering gesproken…

*De gemiddelde Vlaming koopt elk jaar 130 liter water in plastic flessen. Bron: https://​www​.voka​.be/​n​i​e​u​w​s/wis…

Ook voor een bubbeltje met je bubbel?

Wat dan met bruiswater?” Geen zorgen, ook dat is mogelijk dankzij een heetwaterkraan met een aangesloten CO2-cilinder onder je spoelbak. Dankzij de ingebouwde filter is je bruiswater ook meteen gezuiverd. Als de waterstraal zwakker wordt en je minder bruis proeft in je water, is het tijd om de cilinder te vervangen. Dat kan je heel gemakkelijk zelf doen. Wees gerust, je komt een hele tijd toe met zo’n cilinder: 60 liter om precies te zijn. Genoeg bubbels om te delen met je bubbel, dus. Schol!

Veilig in gebruik

Gezinnen met kinderen of mensen die zelf weleens durven klungelen, mogen op hun twee oren slapen: een heetwaterkraan is super veilig dankzij de beveiligde greep. Dankzij de kinderbeveiliging kan je kind dan ook nooit zelf kokend water uit de kraan laten komen. We leggen je steeds duidelijk uit hoe je de kraan kan bedienen en uiteraard krijg je ook duidelijke instructies mee naar huis.

Flexibel design

Bruisend, gezuiverd of kokend water: allemaal goed en wel, maar het oog wilt ook wat. Daarom zijn onze heetwaterkranen in verschillende modellen beschikbaar met zowel een verstelbare als vaste kraan. Zelfs het materiaal en de kleur kan je kiezen. Want smaken verschillen, dat begrijpen we bij Vasco maar al te goed.


Kom zeker langs in onze showroom voor meer info over onze modellen en prijzen. Samen bouwen we je droomkeuken, met alles erop en erkraan. Euhm, eraan. 

Heetwaterkraan

Meer weten over ons? aanbod

We helpen je graag.
Kom gerust langs