x x x

Voordelen van een op maat gemaakte keuken

Een keuken gebruik je dagelijks (op jouw wekelijkse frituurbezoekje na). We hechten dan ook veel belang aan het comfort, de uitstraling en het materiaal ervan. Onze keuken moet daarbovenop in harmonie zijn met onze interieur- en levensstijl. Met al die eisen zou je wel eens last kunnen hebben van keuzestress … En daar komen wij op het toneel met de oplossing: een keuken op maat!

Ruimte optimaal benut

De voordelen van een op maat gemaakte keuken? Waar moeten we beginnen. Eén van de belangrijkste pluspunten is dat de ruimte in de keuken optimaal wordt benut. Eerst meten we de keuken nauwkeurig op. Geen millimeter zal verloren gaan. Want opbergruimte heb je nooit genoeg in je eigen kookruimte, toch? Vervolgens stellen we een indeling op die we samen met jou bespreken.

Opmaat1

Persoonlijkheid troef

Je woning (en dus ook je keuken) zegt veel over je persoonlijkheid. Iedere persoon is uniek en dat uit zich ook in jouw persoonlijke woonstijl. Het is belangrijk dat je huis één geheel vormt. Daarom helpen we je om jouw interieurstijl door te trekken in de keuken op maat. Dit door professioneel advies en maatwerk. Natuurlijk is een volledig andere stijl ook mogelijk. Wat telt is dat jij je gasten kan ontvangen in een huis waar je trots op bent en waar persoonlijkheid centraal staat.

Op Maat 2

Flexibiliteit geeft vrijheid

Is je keuken wat aan de kleine kant of zijn er lastige hoekjes en kantjes waar je geen blijf mee weet? No problemo! Met een keuken op maat is er voor elke ruimte wel een geschikte inrichting. We houden rekening met zowel de ordening van jouw keukentoestellen als de inrichting van een keukeneiland of eettafel. Esthetisch en praktisch moet je maatkeuken nog lang meegaan. Net daarom kiezen we met jou voor de meest geschikte materialen. 

Op Maat3

Onze experts luisteren naar jou

Een keuken op maat? Dat gaat naadloos samen met een keuken op maat van jouw budget. We houden rekening met jouw wensen en onze experts doen de rest. Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak en we helpen je graag verder.

Overtuigd van de voordelen van maatwerk keukens?

Kom eens langs